Csináltam egy karácsonyi köszöntős kísérletet messengeren, mit gondoltok az eredményről?
Eddig minden évben írtam egy rövid, két soros karácsonyi köszöntést messenger üzenetben annak a kb. 30 embernek, akik közel állnak hozzám, de nem a közvetlen családom és barátaim közé tartoznak (rokonok, barátok, haverok, ismerősök, közvetlen kollégák).
Természetesen ezekre mindenki válaszolt, viszont idén úgy voltam vele, hogy mivel a telefonnak is két vége van, kipróbálom, milyen, ha nem írok senkinek.
Összesen három üzenetet kaptam, ráadásul ez a három ember mind távol álló személy volt, akiktől nem is vártam köszöntést.
Mivel szeretem a statisztikákat, ezt tök viccesen fogtam fel. :)
Ti mit gondoltok róla? Csináltatok hasonlót? Milyen eredménnyel zárult?
En olyat csinaltam, hogy toroltem a facebookomat, egyreszt elegem volt, masreszt kivancsi voltam, hogy ki veszi eszre egyaltalan es ir smst, whatsapp vagy valami.
Az eredmeny az lett, hogy 0 ember kerdezte, hogy mi van velem.
Én is megcsináltam már ezt a "kísérletet".:)
Ugyanazzal az eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!