Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 3. kerek egy baratsagban?

Csaladipotlek kérdése:

3. kerek egy baratsagban?

Figyelt kérdés
Tehat van 2 legjobb baratnom (lanyok) , akik evekig nem voltak joba es most valahogy joba lettek,aminek nagyon orulok. De mar lassan mindenbol kihagynak, nem is nagyon hivnak es nem tudom mi van. Nem mondok inkabb soha semmit, mert nem vagyok olyan, inkabb orulok, hogy ok boldogok. Csak az a baj, hogy suliba eddig csak veluk voltam mindig, de multkor is, amikor egyedul voltam az egyikukkel nem nagyon beszeltunk, aztan megjott a masik lany es elkezdtek beszelgetni. En ledig egy masik lany melle ultem, mert egyedul ereztem magam, es azt mondtak ram, hogy fura vagyok. Mar nem vonnak bele nagyon a beszed temakban, sot nagyon le vagyok maradva, mert mar nekem nem mondanak el mindent. Mit tegyek? Nekik ezt viztos, hogy nem fogom tudni megmondani es szerintem az lenne a legjobb, ha hagynam oket es kivonnam magam a forgalombol.

2019. dec. 19. 23:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok veszekedni, csak segitseget szerettem volna kerni. Ekezet nelkul szoktam irni, kerlek nezd most ezt el.
2019. dec. 19. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Rossz kategória.

Egyébként, ha olyan nagy a barátság, nem értem miért ciki megkérdezni, hogy van e veled valami bajuk, mert úgy érzed mióta jóba vannak, te kimaradsz mindenből.

2019. dec. 19. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
#6 a szovegertes meg azert hasznos, mert ekezetek nelkul is erthetove valnak a szavak. St, kapszkd meg, de ha khagys par betut meg ugy is ertni fogja mindnki h mit akrsz mondi. Gyker.
2019. dec. 20. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jól gondolod, hagyd őket. Ha valóban érdekelnéd őket, foglalkoznának veled és nem túrnának ki. Ezek a gyerekkori barátságok ilyenek. Tartanak ideig óráig, aztán egyszer csak vége szakad. Ezek nem barátok, hidd el. Nekem tudod hány barátom maradt meg iskolás koromból? Egy se. Egy-kettő van akivel néha írogatunk és ünnepekkor megköszöntjük egymást, a többivel már nem is beszélünk, pedig egykor mindet legjobb barátnak hívtam. Így megy ez. :) Változunk mi is, és nem biztos hogy akivel 10 éve passzoltatok, ugyanabba az irányba változtok. Szóval, ne sajnáld őket, engedd el ezt a barátságot és keresd új emberek társaságát. Tudod, ahol egy ajtó bezárul, ott egy másik kinyílik. :)

A többi válaszolóval meg ne törődj, csak kötekedni tudnak, sz_r életük lehet.. :/

2019. dec. 20. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2019. dec. 20. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!