Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok az alábbiról...

Mit gondoltok az alábbiról dologról?

Figyelt kérdés

A barátnőm, egyben osztálytársam eléggé elfordult tőlem a napokban. Előző héten minden rendben volt, de ezen a héten eddig beszélni se volt velem hajlandó. Nem szól hozzám, mással/másokkal beszélget, én pedig nem tudom, hogy mit szúrtam el ennyire...

Ehhez hozzátartozik az is, hogy én se szólok hozzá, mert úgy érzem nagyon haragszik rám vmi miatt, esetleg teher vagyok neki.(?)

Mit gondoltok, hagyjam "pihenni" ezt a kapcsolatot, amíg ő nem érzi újra igényét, hogy beszélgessünk?

Nem tudom, hogy ez nála milyen viselkedés, de eléggé kellemetlenül érzem magam, mikor mellette ülök és egész nap egy szót se szól felém...

2019. dec. 17. 18:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Alábbi*
2019. dec. 17. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit gondolok? Meg kéne kérdezned tőle, mi a probléma. Vagy ha nem akarod erőltetni ezt a barátságot akkor hagyod és nekiállsz másokkal barátkozni.
2019. dec. 17. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy tényleg kellemetlen lehet ez a helyzet, de mi totál idegenként nem tudjuk megtippelni, miért viselkedik így, főleg ha neked sincs ötleted, pedig te ismered, te tudod, előzményként mik történhettek.

Én is azt javaslom, kérdezz rá nála, veszíteni valód nincs, mert rossznak már most is rossz a helyzet, és megjavulni nem fog a semmitől.

2019. dec. 17. 18:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nekem is kéne lépnem valamit, nemcsak tőle várni a csodát. Viszont ez már nem az első alkalom, és nem hinném, hogy csak bennem lenne a hiba.

Nem szeretném feltétlen eldobni ezt a barátságot, hiszen ígyis nehezen találok barátokat az önbizalomhiánytól, de nem is ez a lényeg.

Remélem ő is érzi, hogy ez így nem oké...

2019. dec. 17. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha ez nem az első alkalom, akkor a korábbiaknál hogyan alakult? Hogyan kezdtetek el újra beszélni? Te kezdeményeztél?

Egyébként ennyi infó alapján nekem úgy tűnik, hogy akkor őnála tényleg sajnos "döcög" ez a barátság, nehezen megy, ha megy egyáltalán.

Átérzem a problémádat, Kérdező, könnyen elbizonytalanítja az embert az ilyen, rombolja az önbizalmat.

Gondolj arra, hogy nem biztos, hogy benned van a hiba, sajnos nem minden ember jó "barát alapanyag", sokan érdektelenek vagy lusták fenntartani egy barátságot.

Megértem, hogy nem akarod eldobni a barátságot, ez jó emberre vall, másfelől a nagyon erőltetésnek sincs értelme, ha ő nála ez már haldoklik.

Ezt persze majd te fogod tudni jobban megítélni, hogy mi a valós helyzet.

Azt kívánom neked, hogy találj olyan barátokat, akik jobban értékelik a barátkozási szándékodat és téged!

2019. dec. 17. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

(Egyébként igen, általában én voltam eddig a kezdeményező, amikor megromlott valami.)

2019. dec. 17. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!