Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » En vagyok tulerzekeny?

En vagyok tulerzekeny?

Figyelt kérdés

Szo volt rola, hogy szombaton bulizni megyunk. En, mivel altalaban vasarnap is dolgozom, mar 3 hettel elotte kertem szabadnapot, mert ezt a bulit sose szoktuk kihagyni.

Ehhez kepest egyik baratnom kozolte, hogy elfelejtetted.

Fiu haverom mondta, hogy Jon, de Nala ez sose biztos.

Este 10-kor mar rakerdeztem, hogy akkor mi van. Elotte nem akartam, mert nem akartam tul needy lenni Semmi valasz.

11:20-kor nezte Meg,hogy o akkor kelt fel! De addigra en mar kibogtem a lelkem, plusz be is rugtam, ugyhogy nem valaszoltam

Es most o van megsertodve, hogy nem mentem.

Tul erzekeny vagyok? Vagy jogosan van megsertodve ram?

2019. dec. 17. 11:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%
Mi a rák az a needy beszélj már magyarul...
2019. dec. 17. 11:19
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Hát a mai huszonévesek 90% ilyen, nem vállal felelősséget semmiért. Üdv a való életben!
2019. dec. 17. 11:22
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
16 évesen még ne járjál bulikázni, egyből megoldódik ez a tinihiszti.
2019. dec. 17. 11:29
 4/19 A kérdező kommentje:
Miert hiszti???
2019. dec. 17. 11:40
 5/19 anonim ***** válasza:
30%
Mert hisztizel, azért. Egyetértek a válaszolóval.
2019. dec. 17. 11:42
 6/19 A kérdező kommentje:

De ez nem az elso ilyen alkalom volt.

De gondolom, akkor teljesen rendben van, ha leszarod a masik embert, es nem erdekel, ha var.

Ok.

2019. dec. 17. 11:49
 7/19 anonim ***** válasza:
30%
Ezt velük kell megbeszélned, mert te itt tombolsz nekik meg fingjuk nincs hogy megbántódtál. Ne itt vergődj. Ha annyira barátaid, akkor lehetsz velük őszinte nem?
2019. dec. 17. 11:51
 8/19 A kérdező kommentje:
Ez neked tombolas???
2019. dec. 17. 11:56
 9/19 A kérdező kommentje:

En csak annyit kerdeztem, hogy en vagyok tulerzekeny vagy o jogosan van megsertodve ram?

Ezt nem ertem, hogy miert lenne hiszti, Meg tombolas. Mindegy. Nem is ertem, hogy miert vartam ertelmes valaszt.

2019. dec. 17. 12:01
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem valaszolt este 10ig es te kibogted a lelked es berugtal. Nice. Hat azert ez eleg tulzo reakcio. Meg akkor is, ha azert nem irt volna, mert megse mentek... De mint kiderult eleve feleslegesen hisztiztel, mert csak elaludt es azert nem irt. Es erre besertodtel mikor irt es nem mentel. Hat igen, tulerzekeny vagy. De ezt inkabb nem is annak mondanam. Hanem az a tipikus ember akinek ha nem irnak vissza mar elkezd kombinalni meg hisztizni... Azt kozbe csak te ertetted felre. Neked illett volna bocsanatotkerni
2019. dec. 17. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!