Vannak olyanok, akik itt a gyakorin szereztek barátokat?
Figyelt kérdés
Akik itt ismerkedtek össze és mély barátság, esetleg szerelem szövődött belőle.2019. dec. 12. 13:18
11/13 anonim válasza:
Egy nagyon kedves barátomat itt ismertem meg (Helló Kati), de átváltottunk emailre. Még csak nem is egy országban élünk.
És több emberrel is leveleztem itt, hónapokig. A Gyakori nem társkereső, de lehet találni itt is szerelemet, társat. Mondjuk ahhoz nagyon sok üzenetet meg kell írni.:)
12/13 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem értem miért lettem lepontozva (35%). Az 5-ös is ugyanazt irta, és ő 82%-ot kapott :)A Gyakori már csak ilyen...
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, örülök nektek!
Természetesen nem társkeresésre hivatott az oldal, de benne van a lehetőség ❤
Egyébként én sem értem, miért a lepontozások..
2019. dec. 13. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!