Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 30 év körüliek, nektek hogyan...

30 év körüliek, nektek hogyan sikerült szószerint felnőni mostanra? Tehát nem tizenéves kortól hanem szószorosan felnőni?

Figyelt kérdés

Kicsit magányosabb vagyok és kevés ötletem van.

Ötletet szeretnék meríteni!

Egyébként pest mellett lakom, de mégsem sikerül sok dolog...

Jó lenne belelátni más hogy él.

Tehát hogyan sikerült felnőni mostanra?

Milyen események segítették elő? Hogyan jutottatok közelebb az önnállóbb élethez? Mennyire működő vagy stabil-e jelenleg az életed, tehát mit látsz stabilnak?

Hogyan sikerült képben lenni a feladatokkal (elintéznivalókkal), mit mikor és hogyan érdemes?

Olyanokra gondolok, amit senki sem mondott szóval amire magadtól kell rájönnöd.

Mit csináltok szabadidőtökben? Változatos-e? Mit csináltok szívesen? Hol ismerkedtek? Hogy telik egy átlagos nap és hogy telik egy izgalmasabb? Esetleg hogyan teszitek színesebbé?

Stabil munkahelyetek van? Ha gondoljátok leírhatjátok mit csináltok, rátok bízom. Mi az ami felé szívesen mentek, hova mentek kimozdulni otthonról, miz ami feldob és érdekel, mint életstílus? Esetleg hogyan haladsz ebben az stílusban, hobbiban vagy sportban? ha van sport, akkor leírhatod, mi az, de rátok bízom.

Esetleg még egy utolsó, de miben látjátok a jövőt, jövőtöket, életeteket?

Reflektálni szeretnék magamra másoktól.

Meríteni szeretnék esetleg ihletet vagy ismerettséget, szemléletet, életmódot vagy stílust változtatni, életvitelt, de aki olvassa mostanra biztos, hogy érti, egyértelműen ezekre utaltam. Érdekel minden ezekhez kapcsolódó.

A téma:

Hogyan élitek az életeteket huszonéves kor után, milyen mintaképet ajánlanátok, aki keresi a helyét, komolyan?

Egy korai felnőtt férfi

2019. dec. 10. 20:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 29 éves nő vagyok, van egy két éves kislányom, 9 éve vagyunk együtt az apjával. Van saját otthonunk, stabil munkánk, mondhatni átlagos életünk, mégsem érzem magam teljesen felnőttnek. Gyereknek sem, nem erről van szó. Szabadidőmet a növényeimmel töltöm, pár éve tart ez a hobbi, de nagyon érdekes, az utóbbi egy évben szűkült az érdeklődési köröm a pozsgásokra, kaktuszokra. Társaságba nem járok, egy gyerekkori barátnőm van, de ő messzire költözött, nagyon elfoglalt is, így telefonon beszélünk általában, de csak komoly dolgok miatt keressük egymást, hülyeségekkel nem. Szeretem így az életemet, nekem így jó.

Nem ajánlok mintaképet, úgy csináld a dolgaidat, hogy örömöket találd benne, különben 20 év múlva te is olyan megkeseredett, boldogtalan ember leszel, mint a mostani 40' korosztály és felette.

2019. dec. 11. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem fogom leírni a teljes történetemet, mert nem siker sztori az biztos. Lényegében miután meglett a pénzügyi diplomám, a szakmában elhelyezkedtem. Sajnos idővel kiégtem benne, próbáltam változtatni kevesebbet dolgozni, de olyan munka szinte nincs. Engem beszűkített annyira az egész, hogy el sem járok szórakozni, ismerkedni sem igazán tudok. Kerülöm az embereket, megválogatom kikkel beszélgetek. Mert mindig azt érzem, hogy érdekből keresnek kapcsolatot. Nem kérdezik hogy vagyok, és ha elkezdek beszélni magamról, akkor sokszor belevágnak a mondatom közepébe. Én is szeretnék változtatni de ehhez főleg idő és pénz kell, és nekem egyikből sincs sok. Szerintem másnak se.
2020. jan. 1. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a felnövés annyiból állt, hogy 33 évesen, teljesen váratlanul szüleim elém álltak, hogy ők elköltöznének vidékre és kedvezményes áron megvehetem azt a házat amiben lakunk. Kocsim részlete akkor járt le, úgyhogy felvehettem egy nagyobb, persze svájci frankos hitelt amiből még hátravan 8 év. Fizethetem a számlákat, felújítást hogy úgy nézzen ki minden ahogy szeretném vagy intézkedhetek ha valamelyik szolgáltatóval gond van. Mert innentől nincs az, hogy majd apu elintézi ;)
2020. jan. 1. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!