Normális ha valaki ilyent mond egy jó haverjának?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó haverommal vagy inkább barátommal valamin össze szórakoztunk. Akkor én azt mondtam neki hogy talán már nem olyan a barátságunk mint régen volt.
Erre ő meg azt mondta hogy "na látod, ami nem megy azt el kell engedni a g€cibe, nem kell ezt a dolgot erőltetni". Ezzel ő most akkor arra célzott hogy annyi a barátságunknak, vagy mégis mire?
2019. nov. 20. 16:02
1/6 anonim válasza:
Igen, arra célzott, hogy a barátságotok már nem olyan, mint régen és ő nem is nagyon szeretne tenni azért, hogy olyan legyen, inkább meg akarja szakítani a barátságot veled.
2/6 anonim válasza:
Végül is igaza van, nem? Legalább nem kétszínűen épít le, hanem a szemedbe mondja az igazságot.
3/6 anonim válasza:
Valószínű. Ha neki ennyit ér a barátságotok, hogy egy veszekedés miatt eldobja, akkor hagyjad, jobb is lesz így.
4/6 Blade Bone válasza:
Szerintem ez semmit nem jelent, ha ettől még beszéltek. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Tény, hogy én csesztem el a dolgot de nagyon, de akkor is... Azt is mondta hogy barátok jönnek meg mennek is, szóval ő nem fogja az ereit vagdosni ez miatt...
2019. nov. 20. 17:48
6/6 anonim válasza:
Nem tudom mit vétettél ellene, de vannak dolgok, amiket az ember nem bocsát meg, ha komoly dolog volt, akkor nem igazán értem min csodálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!