Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert nem tudom magam jol...

Miert nem tudom magam jol erezni a barataimmal?

Figyelt kérdés

Kb fel eve mar unom a tarsasagukat, kijarok veluk mert mindig hívnak, és ha nem megyek, abbol mindig sertodes van. de azt vettem eszre hogy nagyon unalmasnak elem meg, pedig ok jokedvuek, nem valtoztak semmit. De nem tudok nevetni a vicceiken, nem tudok odafigyelni/megjegyezni semmi storyt amit mesélnek, inkabb a veluk toltott idő alatt a sajat dolgaimon, kotelessegeimen agyalok.

Szivesebben toltom a szabadidomet a hobbimmal es a baratnommel, úgy erzem ha honapokig nem találkoznék velük, nem hiányozna. (Ez a gyerekkori és egyben egyetlen baráti társaságom)

2019. nov. 6. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

Hány éves vagy?

F vagy N?

2019. nov. 6. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:
21/f
2019. nov. 6. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Tényleg ezt érzed?
2019. nov. 6. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
szerezz új barátokat, nem lehetnek valami érdekesek ha nem tudsz a vicceiken nevetni stb.. én nem lógnék már velük
2019. nov. 6. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!