Ha nem alázkodok meg egy közösségben akkor miért vádolnak azzal, hogy barátságtalan vagyok?
Leginkább munkaközösségben fordul ez elő, de más társaságokban is szembetűnő, hogy mindig alacsonyabb szerepet szánnak nekem mások mint saját maguknak.
Munkahelyen rendre szeretik az ő munkájukat is rám sózni, szívességeket kell tennem, egyet kell értenem velük stb. Ha nem teszem akkor kezdik, hogy barátságtalan vagyok, antiszociális és sértő jelzőkkel is illetnek, mint idióta, hülye stb.
Miért van ez?
30F
Szerintem alacsony az érzelmi intelligenciájuk és belegondolni se tudnak abba, hogy te egy ilyen beállítottságú ember vagy és nincs mögötte negatív szándék. Ennek oka lehet a nem megértés, amiről te nem tehetsz.
Én is ilyen vagyok, sok helyre emiatt nem illeszkedtem be, de általában kiderült, hogy nem is vagyunk egy hullámhosszon.
Aki nem ért meg, az nem fog bírni, vagy nem fogod érdekelni.
2
Csendes vagyok, békés típus, de attól még nem kellene rámszállni.
4
De próbálom megérteni miért teszik ezt. De sosem találok ésszerű magyarázatot. Csakis akkor érthető, ha szellemileg nagyon alulfejlett az illető, nincs benne empátia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!