Baratnom nagyapja halt meg, akivel soha nem talalkoztam. Kuldenek viragot a temetesre, mit illik a szalagra iratni?
Figyelt kérdés
Nem ismertem egyaltalan a bacsit, a temetesre nem tudok elmenni, de szeretnek legalabb egy csokrot kuldeni.2019. okt. 25. 09:24
1/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell bármit is ráírni, de ha mégis szeretnél valamit, a virágos segít majd.
2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos o a fajo szivvel bucsuzom szoveget erolteti, de szerintem ez igy ismeretlenul nem valo. Tanacstalan vagyok. Ja szeo falusi tenetes lesz, ahol meg szokas a szalagokat olvasgatni napok multaval is.
2019. okt. 25. 09:33
3/15 anonim válasza:
Nem kell mást, esetleg Xxx Yyy és családja, vagy csak a neved iratod rá.
4/15 anonim válasza:
Én a családnak nyilvánítanák részvétet, írásban (szóban).
Mivel csokrot akarsz küldeni, akkor lehetne pl. ez a szöveg:
"Örök búcsúzásul XY, Búcsúzom én is XY, Búcsúzom XY"
5/15 anonim válasza:
Szerintem ha nem ismerted, akkor fölösleges virágot rendelni, a barátnődnek nyilváníts részvétet és annyi. Nem rokon.
6/15 anonim válasza:
Én a barátnőnek fejeznem ki őszinte részvétem és ott lennék mellette.
Szerintem nem muszáj virágot küldened. De ha mindenképpen, akkor a virágosnal lesznek sablon mondatok, abból tudsz választani + a neved.
7/15 anonim válasza:
" Nyugodj békében"- ennyit iratnék rá.
8/15 anonim válasza:
"Nyugodjék békében; Tisztelettel XY (ide a nevedet, elég a keresztnév is)".
9/15 anonim válasza:
Nyugodj békébent nem írnék, egy ismeretlen idős embert nem illik letegezni, inkább Nyugodjon békében vagy Tessék békében nyugodni.
10/15 anonim válasza:
Megemlékezésül XY
Emlékét őrizzük!
Megrendülten búcsúzik XY
Nyugodjék békében! (Mások már írták)
Őszinte részvéttel búcsúzom XY
Részvéttel XY
Szomorú szívvel búcsúzik XY
Utolsó üdvözlettel XY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!