Az egyik barátom ki akarja próbálni, hogy milyen kerekesszékben egy napig és engem kért meg, hogy kísérjem. Mit gondoltok erről?
Azt mondja, már nagyon régóta vonzza, foglalkoztatja ez a téma, és már egy jó ideje meg szeretné ezt csinálni. Az a terve, hogy megpróbál így menni mindenfelé a városban (Budapest), különböző helyszínekre, szórakozni, látványosságokhoz, élményteli helyekre, programokra. Parkokba, plázákba, éttermekbe, boltokba, akár fürdőbe, szórakozni... Sok esetben tömegközlekedéssel. Azaz megpróbálni mindennapos, aktív életet élni, úgy hogy közben kerekesszékben ül.
Kerekesszéket majd bérel vagy szerez valahonnan és engem kért meg, hogy kísérjem el, egész nap, mindenhova, ahova megy és teljesen foglalkozzak vele úgy aznap, mintha ez komoly lenne, segítsek neki ha kell stb.
Eléggé megdöbbentem, furának tartom, egyelőre azt mondtam, hogy nem tudom még, hogy jó-e aznap, de csak azért, hogy gondolkodási időt nyerjek. Ti mit gondoltok erről? 18 éves fiúk vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!