Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tönkre tehetem egy ilyen...

Tönkre tehetem egy ilyen tulajdonsággal a barátságaimat?

Figyelt kérdés
Nyáron egy kicsit nagyobb lett az önbizalmam fogytam és tetszettem egy srácnak és ez önbizalmat adott. A barátaimnak imádok beszólogatni mindenki röhög rajta még az is akinek mondtam. A fiúk azzal szekálnak hogy szájkaratéra jártam a nyáron. De nekik is tetszik hogy hülyülök velük. Nem tudom mennyire rossz ez egy idő után biztos megutálnak ez miatt fogjam vissza magam? Vagy túlaggódom a dolgokat? Amúgy ha valaki normális komoly témáról szeretne beszélni velem akkor olyan is tudok lenni szóval beszélgetni is lehet velem nem csak szórakozni.
2019. okt. 2. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút belefér a beszólogatás, amíg csak csipkelődés. Sokan szeretik a szellemes és kreatív beszólásokat főleg, ha van rá frappáns válaszuk.

Szerintem nem kell visszafogni magad, de azért néha gondold el, hogyan esne neked, amit másnak mondasz.

Ha nem lenne számodra bántó, nem esne rosszul, “mehet a többieknek” is

Illetve ha elszalad veled a ló.. hát. Akkor meg kell tanulni őszintén bocsánatot kérni.

2019. okt. 2. 20:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes választ! 😊

Nem jutott eszembe az a szó hogy csipkelődés és igen általában ez oda-vissza megy.

2019. okt. 2. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A határ, hogy ki mennyire viseli a csipkelődést, mindenkinél egyéni. Ne told túl senkinél. Ne vidd túlzásba. Mértékkel sokminden belefér...
2019. okt. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!