Szeretnék fiúkkal barátkozni. Hol tudnék e célből ismerkedni szerintetek?
Figyelt kérdés
Vannak társkereső oldalak meg ilyenek, de fontos hogy tényleg nem pasizni akarok, csak barátkozni. Kérdezhetnétek hogy minek akkor, hát azért mert nincsenek nagyon fiú barátaim pedig mindig is szerettem volna, ők egész más szempontokból látják a dolgokat, tudnának tanácsot adni, stb...valami tipp? 17l2019. okt. 1. 21:39
2/6 anonim válasza:
#1 ha eddig nem tudtad, a barátság nem korhatáros dolog. Ahogy nemtől se függ. Csak a hozzáállással vannak gondok.
3/6 anonim válasza:
Itt vagyok, budapesti vagy? Bár kicsit idős vagyok már, 29/F. Ha hihetünk a fenti kommentnek, a barátság tényleg kortalan.
5/6 anonim válasza:
Hagyjátok... Ráírtam, először válaszolt, majd a második üzenetem után felszívódott. Nem gondolja komolyan a barátkozást.
6/6 anonim válasza:
Ez a baj mindenkivel. Senki sem gondolja komolyan. Eljátssza a magányos elveszett lelket, de felejtsd el, hogy hagyja magát megismerni. Ide csak sírni járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!