Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ki érezte azt, hogy nincs a...

Ki érezte azt, hogy nincs a világon hozzá hasonló, akivel tudna barátkozni?

Figyelt kérdés
Kort, nemet írjatok!
2019. szept. 14. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

25/n

Én. De nem is az hogy ne lenne hozzám hasonlo,de egyszerűen elkerülöm őket! Pedig a fél karom odaadnám egy olyan érdeklődő,ragaszkodó,csupa kiváncsi termeszetu emberert mint amilyen magam is vagyok

2019. szept. 14. 23:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érzem,hogy manapság inkább a felszínes barátságok a "menők",illetve az,hogy minél több barátod legyen. Engem ez taszít. Én szeretem elmélyíteni a barátságot,olyat találni,aki nem csak azért barátkozik velem,mert éppen unatkozik. :D

19/L

2019. szept. 15. 00:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Részben hasonló emberekkel találkoztam, viszont olyannal akivel vannak közös érdeklődési köreink és megbízható is nem igazán.

Lehet szélsőséges, hogy valaki érdeklődjön komolyabb dolgok (művészetek, tudmányok iránt) ugyanakkor kicsit lökött is legyen, akivel néha szürreális szituációkba lehet kereverdni, ahogy egymagamban is néha, de komoly beszélgetésekben is partner. :)

22/l

2019. szept. 15. 08:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én. De szerintem ha kicsit felnyitjuk a szemünket és körbenézünk magunk körül, akkor rájövünk, hogy több hozzánk hasonló ember él, mint gondolnánk. 19/L
2019. szept. 15. 08:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én. Aztán nehezen találtam hasonlót, ő a párom. De ha ő nem lesz, megint magam maradok.

35n

2019. szept. 15. 08:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Azt is írjátok meg, hogy hogy élitek ezt meg!
2019. szept. 15. 08:55
 17/18 A kérdező kommentje:

tegnap 23:13

Ellentétes neművel szerintem te nem csak barátságot szeretnél.

2019. szept. 15. 09:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Volt amikor elég nehezen,mostmár sokkal jobban,nem erőltetem a dolgot,majd ha a sors is úgy akarja akkor találok egy ilyen embert, nyitott szemmel járom a nagyvilágot.

És te kérdező hogy éled meg?

21F

2019. szept. 15. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!