Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetne ezen segíteni?

Hogyan lehetne ezen segíteni?

Figyelt kérdés

Tönkretettem egy lány életét...

Adott volt egy csendes, visszahúzódó lány. Elkezdtem neki udvarolni, majd megbeszéltünk egy randevút. Félénk volt, nem akart bele menni. A találkozó előtt pár nappal lemondta az egészet, majd közölte más tetszik neki. Rendben, tiszteletben tartottam a döntését. Azzal a bizonyos személyjel össze is jött, majd ez miatt teljesen megváltozott. Dohányzik, iszik, és még ki tudja miket csinál... Lehet csak elősegítette a "valódi" énjét... de magamat hibáztatom, mert miattam lett önbizalma a fiúhoz. Azóta már vagy az 5. fiújával van.

A lényeg az, hogy ezen tudnék bármit is segíteni, vagy ez az ő élete, és hagyjam had szárnyaljon?

2019. aug. 30. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
te nem tettél semmit, nem a te hibád és nem is a te sikered ez az egész, az ő élete, az ő dolgai
2019. aug. 30. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég, te csak egy kívülálló vagy.

Ne avatkozz bele csak mert tetszik/tetszett a csaj...

Aki rendes nő/lány azt nem lehet ilyenekbe bele vinni, már csak a női büszkesége miatt (tapasztalatból s magamból is kiindulva mondom)

Nem veszitettél semmit, sőt örülj, hogy nem melletted van, főleg így...

Kihal a férfi-női büszkeség, tartás pedig alig van már az emberekben...

Ne alacsonyodj le s ne is keverd bele magad. Csak nyűg lenne.

Fókuszálj arra: keresd a világban azt a lányt, aki rendes s hozzád való.

Ne legyél gyökér. Bocsi a kifejezésért.

2019. aug. 30. 22:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat/tanácsokat!

És, nem , semmi gond!

2019. szept. 1. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!