Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm mindent megkap, én...

Barátnőm mindent megkap, én meg nagyon féltékeny vagyok rá, de miért?

Figyelt kérdés

A mamája Londonban él és sok pénzt küld nekik haza

A lánynak ha megtetszik egy cipő, az anyukája egyből megveszi neki. Ugyanez a ruhákkal is, meg satöbbi. Nagyon el van kényesztetve, ha nem kap meg valamit, egyből hisztizik

Most úgy van, hogy kiköltöznek Londonba a mamájukhoz.

Én nehéz/rossz családban nőttem fel, szüleim között mindennapos volt a kiabálás és verekedés, természetesen előttem és a tesóim előtt. Anyánál élek és sajnos sok mindent nem engedhetünk meg magunknak. Pl a 2017-es karácsonyi ajándékomat majd csak szeptember után tudja megvenni nekem anya (talán). Nekem sokkal többet kell várnom, ha akár csak egy pólót is szeretnék magamnak.

Nem értem és igazságtalannak tartom, hogy barátőm jó családban nőtt fel és ennyire könnyen megy neki minden,egy csettintésre. Elköltözhet Londonba, hogy egy új életet kezdjen

Az én életem meg olyan kilátástalan és igazságtalan. Ennyi szenvedés után nekem miért nem lehet ilyen életem???

...Igaz az, hogy eső után szivárvány?

2019. aug. 23. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd rosszul magad. Sokkal jobb lesz minden. Később majd mindent beszerezhetsz magadnak, és értékelni fogsz mindent. Nem biztos, hogy az ő élete boldogabb mint a tiéd, lehet hogy mindent megkap, de vajon szeretetet kap-e? Minden családban van veszekedés, az övében is. Be fogod majd látni, hogy ezek a dolgok nem jelentenek semmit... új cipő, új ruha... Ha el van kényeztetve, az neki baj, később sok pofont fog még kapni az élettől, mert ennyire hozzá van szokva, hogy mindent megkap. A valóéletben nem fog mindent megkapni, felnőtt korában ha majd neki kell mindent megteremteni. Párválasztás terén is meggyűlik majd a baja, hidd el, te pedig jól fogsz járni. Minden rendben lesz később, ne törd ezen a fejed. :)
2019. aug. 23. 17:07
 2/6 Pekka ***** válasza:
100%

Nem féltékeny vagy, hanem irigy. De nem ez a lényeg. Hagyd a csajt a fenébe, lesz elég gondja, ha kiköltözik Londonba. Inkább magaddal foglalkozz, ne sajnálkozz, hanem tüzz ki magadnak egy elérendő célt és tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy elérd.

Mondjuk az első célod ne az legyen, hogy 1 éven belül milliomos leszel. Kezd kicsiben. Tanulj, dolgozz a célodért, csak rajtad múlik.

Ha tudod, hogy milyen az anyagi helyzetetek, akkor ne várd el, hogy még utólag is ajándékot kapj. Sok jó családban is elmarad az ajándékozás, nem ez az elsődleges szempont, ajándék nélkül lehet élni, kaja nélkül nem. Anyukád azért dolgozik, hogy megéljetek, legyen tető a fejetek fölött, és hidd el szeretne mindent megadni a gyerekeinek, de nem mindig sikerül. Ez neked rossz érzés, de neki sokkal rosszabb, szóval inkább menj oda hozzá, öleld meg és mond meg, hogy nem is kell igazán az az ajándék. Tudom, miről beszélek, 3 gyerekem van. Kölcsönös segítséggel, tisztelettel és szeretettel nagyon sok dolgot el lehet érni, sok nehézséget le lehet küzdeni.

Szóval kitartás, még minden lehetőség előtted van. Soha ne keseredj el, és ne add fel!

2019. aug. 23. 17:22
 3/6 nemaRendőrség ***** válasza:
Barátnő mint a párod, vagy barátnő mint lány vagy?
2019. aug. 23. 18:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Barátnő (haver)
2019. aug. 23. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2019. aug. 23. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Dolgozz meg érte ha 18 éves kort eléred, hidd el, ő is meg fog.
2019. aug. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!