Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti leveleznétek börtönben ülő...

Ti leveleznétek börtönben ülő elítélttel?

Figyelt kérdés

Nem tudom, itt Magyarországon van e ilyen weboldal, de több ilyen témájú külföldi oldalt láttam már, ahol börtönben ülő rabok-akár halálsoron lévők is-levelezőtársat keresnek.

Nektek mi a véleményetek erről? Írnátok egy rabnak?

2019. aug. 12. 09:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

" és nehogy már egy ember ítélkezzen más felett , mert ő is ugyanúgy ember"

MIért egy gyilkos ítélkezhet, dönthet egy másik embver életéről?

Akkor is így gondolod, ha téged, vagy családtagod bármely tagját, mondjuk gyermekedet ( ha van) életed párját (ha van) Anyudat, apudat, testvéredet ( ha van) öli meg?

Aki embert öl, az onnantól elveszti az emberséghez való jogát! Az ilyen aljasokat az adófizetők pénzéből sem kéne etetni, iatatni, ellátni, és esélyt adni nekik, hogy öregkorukat megéljék vagy egyszer szabaduljanak.

Én visszahoznám a kemény kényszermunkát. Dolgozzanak a bányában, vagy veszélyes helyeken.. Ha szökni akarnak lőjék le őket.

2019. aug. 12. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz túl rövid az élet, hogy ilyen lélekfosztogatóra pazaroljam. Közös témát sem nagyon találnánk, én mozgékony, természetkedvelő, többgyermekes férfi lévén nehezen tudnék azonosulni egy rab ingerszegény életével.
2019. aug. 13. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó előtti , tudom, hogy bűn a gyilkosság, és el is ítélem, de attól függetlenül a halálbüntetést is, mert csukhatnak le valakit ártatlanul is,aztán megölik, utána meg marcangolni fogja őket a bűntudat, hogy egy artatlan embert öltek meg. Igaz , nincs ebben olyan nagy élettapasztalatom és csak 21 éves vagyok , de kiállok a véleményem mellett.

A kérdezőnek meg....attól függ ....ha egy olyan lenne rab , akit ismerek és volt olyan a viszonyunk , akkor természetesen leveleznék vele, de egy vadidegennel, akiről halvány fogalmam sincs, hogy ki az, biztos , hogy nem...

2019. aug. 13. 17:19
 14/15 Csilla4444 válasza:
14%
Figyelj utolsó előtti előtti. Amit a Noémi irt az tök jogos és igaz , mert valakit ártatlanul is ítélhetnek el, lehetnél az te vagy akár a Noémi , tehát ez alapján tök hülyeség az egész
2019. aug. 13. 21:37
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az exem kerult bortonbe.

Ossze-vissza hazudik csakhogy ha lehet penzt kuldjek. Igerget stb. de egy az biztos:bortonbe annyit lehet hazudni amennyit csak birsz, es meg szegyenkezned se.kell erte.

Egy hazuggal miert beszelgessek?

Hogy valtozott..?sokan ezt mondjak-tudod ha kikerul akkor bebizonyithatja akkor elhihetem, ha ugyanaz maradt akkor megerdemli

2019. aug. 21. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!