Facebookon, miért nincsenek külföldiek?
ülföldi facebook ismerősöm van. Igaz, ismerem őket személyesen is, vagy mert a kollégáim,)angliában élek) vagy mert nyaralások, utazások alkalmával megisemrkedtünk.
Ismeretleneket meg nem szabad bejelölni.
Én még főiskolán ismertem meg csomó külföldit, akik cserediákok voltak. Van köztük többek között lengyel, török, indiai, kínai, spanyol, portugál. Valamint, régebben játszottam facebook-os játékokkal, és azoknak voltak csoportjai, ahol be lehetett jelölgetni egymást, hogy tudjatok a játékban segíteni a másikon. Abból is született egy-két netes "haverság", bár azok nagy része megrekedt a játék szintjén.
Ha külföldiekkel akarsz ismerkedni, akkor szinte minden városban, ahol van főiskola/egyetem, ott van szórakozóhely is, ami a "törzshelyük". Debrecenben pl. a régi Mix Club (nem tudom, most hogy hívják, minden évben változik a neve) melletti pub az, Pesten a bulinegyedben is van egy, azt nem tudom pontosan hol. Igaz, ilyen helyeken az árak nem a magyar fizetéshez vannak igazítva, de ha csak ismerkedni akarsz, akkor veszel egy italt, amit szürcsölgetsz egész este. Hidd el, a külföldiek sokkal befogadóbbak, mint a magyarok - ahogy az egyik válaszoló írta, biológiailag ugyan nem térnek el, de mentalitásban igen.
A másik ötlet, hogy menj külföldre nyaralni, ott is sok barátot tudsz szerezni, ha nyitott vagy.
És ha nem titok, hogyan kommunikálnál külföldiekkel?
Ugyanis elég nehéz a facebookon mutogatni. :D
Bár csak mosolygós jellel tudnám díjjazni a válaszadókat! :)
Egyszerűen bennem van az angol, alaphangon!
Amúgy teljesen jól beszélem az angol halandzsát, ami lehet hogy értelmes szöveg is néhol. :) Amúgy sok szót tudok angolul, valamennyire megértenének a külföldiek. Több nyelven is tanultam, és szerettem. Köszi a vàlaszokat!
Es egy kulfoldi reakcioja a halandzsara:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!