Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Facebookon, miért nincsenek...

Facebookon, miért nincsenek külföldiek?

Figyelt kérdés
Az összes külföldi országból egy ismerősöm sincs, egyet sem ajánlott még fel ismerősnek, ez miért van? Pedig annyira szeretnék külföldi ismerősöket, hogy bármire képes lennék érte. Szerintetek mi a helyes megoldás?

2019. aug. 8. 08:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bár ők nem*
2019. aug. 8. 09:30
 12/20 anonim ***** válasza:

ülföldi facebook ismerősöm van. Igaz, ismerem őket személyesen is, vagy mert a kollégáim,)angliában élek) vagy mert nyaralások, utazások alkalmával megisemrkedtünk.

Ismeretleneket meg nem szabad bejelölni.

2019. aug. 8. 09:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed alapján még annyira se nézlek értelmesnek, hogy mondjuk alapszinten tudj angolul beszélni...Szóval mit akarsz csóri külföldiektől?
2019. aug. 8. 10:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Menj Omegle-re. Ott lehet külföldiekkel barátságot kötni, persze csak akkor, ha elég kitartó vagy, talán az 5000. bedobott ember majd nem a faxát akarja rádtukmálni, hanem értelmesen kíván csevegni. De ezekkel a beszélgetésekkel is az a gond, hogy gyorsan kifulladnak a kulturális különbségek miatt. (Mindent tapasztalatból írok.)
2019. aug. 8. 10:24
 15/20 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

Én még főiskolán ismertem meg csomó külföldit, akik cserediákok voltak. Van köztük többek között lengyel, török, indiai, kínai, spanyol, portugál. Valamint, régebben játszottam facebook-os játékokkal, és azoknak voltak csoportjai, ahol be lehetett jelölgetni egymást, hogy tudjatok a játékban segíteni a másikon. Abból is született egy-két netes "haverság", bár azok nagy része megrekedt a játék szintjén.

Ha külföldiekkel akarsz ismerkedni, akkor szinte minden városban, ahol van főiskola/egyetem, ott van szórakozóhely is, ami a "törzshelyük". Debrecenben pl. a régi Mix Club (nem tudom, most hogy hívják, minden évben változik a neve) melletti pub az, Pesten a bulinegyedben is van egy, azt nem tudom pontosan hol. Igaz, ilyen helyeken az árak nem a magyar fizetéshez vannak igazítva, de ha csak ismerkedni akarsz, akkor veszel egy italt, amit szürcsölgetsz egész este. Hidd el, a külföldiek sokkal befogadóbbak, mint a magyarok - ahogy az egyik válaszoló írta, biológiailag ugyan nem térnek el, de mentalitásban igen.

A másik ötlet, hogy menj külföldre nyaralni, ott is sok barátot tudsz szerezni, ha nyitott vagy.

2019. aug. 8. 12:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy külföldön tényleg meglepően kevesebben használják a facebookot. Van egy török ismerősöm, eleinte Viberen tartottuk a kapcsolatot, majd Instán, nincs facebookja. Most voltam egy egy hónapos utazáson, összebarátkoztam egy angol lánnyal, ő a Whatsapp-omat akarta elkérni, de olyanom nincs, így instán beszélünk, nincs facebookja. Egy görög pincér is el akarta kérni a Whatsapp-omat, és amikor mondtam neki, hogy nincs olyanom, kérdezte, hogy akkor mi mit használunk. Mondtam, hogy facebook messengert, azt mondta, nincs facebookja. Aztán egy kanadaival sétáltunk másfél órán keresztül Szkopje felé, amikor nem találtuk a buszmegállót, ő is Whatsapp-on akart beszélni, mert hogy nincs facebookja.
2019. aug. 8. 15:19
 17/20 Vree ***** válasza:
Lüke vagy, ha az automata személyee szabott hirdetés algoritmusban bízol. Az ilyen engine-k figyelik az adataidat és a tevekenységedet, és az alapján ajánlgatnak neked, De ha külföldiekre celzottan is rákeresnél, belerülnének azok is a javasoltjaidba.
2019. aug. 9. 18:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

És ha nem titok, hogyan kommunikálnál külföldiekkel?

Ugyanis elég nehéz a facebookon mutogatni. :D

2019. szept. 2. 18:24
 19/20 A kérdező kommentje:

Bár csak mosolygós jellel tudnám díjjazni a válaszadókat! :)

Egyszerűen bennem van az angol, alaphangon!

Amúgy teljesen jól beszélem az angol halandzsát, ami lehet hogy értelmes szöveg is néhol. :) Amúgy sok szót tudok angolul, valamennyire megértenének a külföldiek. Több nyelven is tanultam, és szerettem. Köszi a vàlaszokat!

2019. szept. 3. 02:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Es egy kulfoldi reakcioja a halandzsara:

https://www.youtube.com/watch?v=ag_gBTzc_4U

2019. szept. 3. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!