Miért van az, hogy engem szó szerint tényleg minden ember csak kihasznál?
Figyelt kérdés
De tényleg , nem túlzok.2019. aug. 2. 20:51
1/11 anonim válasza:
Ismerős szitu.
Én megtanultam mindenkinek NEM et mondani.
Most én vagyok a g....i
De le sza..om senkinek nem fogok ugrálni.
Ha igen annak ára van és előlre.
2/11 anonim válasza:
Csak azt lehet kihasználni aki hagyja.
3/11 anonim válasza:
Ideje önismeretet és biznisz elveket tanulni és nem hagyni magad.
Ha mindenkivel bajod van, neked kell megváltozni, ezt nehezen tanulja meg mindenki.
4/11 anonim válasza:
engem soha nem akar kihasználni senki
5/11 anonim válasza:
Mert hagyod magad. Tanulj meg nemet mondani. Szóval kér valaki valamit, csak annyit mondasz: nem. Nincs magyarázkodás, sem elnézés kérés, csak egy határozott, kerek nem.
6/11 anonim válasza:
Erre milyen választ vársz? Bővebb infót esetleg?
7/11 anonim válasza:
Ismerős. Olyan ember szükséges a környezetedben, aki domináns, és figyeld, hogy ő mit tesz, és kövesd, mint mintát.
8/11 anonim válasza:
Tudod kit szoktak kihasználni? Azt aki hagyja, hogy kihasználják!!
Ha kiállnál magadért, akkor nem lehetne kihasználni. Eg nem úgy van, hogy ki akarnak használni, és akkor ki is tud. Nem. Ehhez két ember kell!
Szóval te vagy az oka!!
Én azt javasolnám, hogy tanulj meg kiállni magadért, tanulj önérvényesítést!
9/11 A kérdező kommentje:
De itt nem arról van szo hogy megcsinálok ezt azt hanem h pl meghallgatok mindenkit kedves vagyok érdekel mi van vele ha rossz kedve van felhivhat stb
2019. aug. 3. 01:56
10/11 anonim válasza:
"ha rossz kedve van felhivhat "
Ez miért kihasználás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!