Létezhet olyan heteró 40 éves férfi, aki CSAK barátkozni akar egy 20 éves lánnyal? Vagy ez kamu?
Létezhet, én 22 évesen kerültem a jelenlegi munkahelyemre, ahol nagyon jó viszonyba kerültem a mellettem ülő kollégával, aki történetesen egy 42 éves férfi.
Két éve vagyunk munkatársak és már barátságnak nevezem a kapcsolatunkat, nagyon sok mindenről beszélünk, magánéleti dolgokról is. Amúgy az elején ő kezdeményezte a beszélgetést, az első munkahetem után rámírt, hogy hogy érzem magam a cégnél, hogy telt az első hét. Persze azt hittem, rám akar mozdulni, de az elmúlt két évben egyetlen utalást sem tett arra, hogy akarna tőlem barátságnál többet.
Hozzáteszem, neki felesége van és 2 gyereke, nekem többéves stabil párkapcsolatom. Találkoztunk már egymás párjaival, koncerten, kiránduláson is voltunk négyesben.
Talán ilyen helyzetben (mikor mindkét fél stabil párkapcsolatban él), könnyebben kialakul egy ilyen barátság. Ha legalább az egyik fél szingli, vagy mindkettő, akkor ugye sokkal nagyobb az esélye, hogy valaki többet akar. De szerintem akkor is lehetséges, én hiszek a férfi-nő barátságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!