Békültetek már ki barátotokkal?
Volt már olyan, hogy hónapokig, akár egy évig nem beszéltetek olyan barátotokkal, akivel amugy minden nap beszéltetek és mindent tudtatok egymásról, számíthattatok egymásra?
Utána is ugyanolyan volt a kapcsolat? Vagy már sosem lett a régi?
Nálunk a barátságunk egy sértődéssel zárult.
Csakhogy míg neki vannak más barátai, én egyedül maradtam és így rosszabbul viselem. Lassan fél éve nem beszéltünk érdemben.
Volt ilyen.Kettő is.Az egyik a volt legeslegjobb barátnőm 18 év után lépett ki az életemből.Nem mondta ki sosem,miért.Egyszerűen csak eltávolodtunk egymástól.A másik 4 hónap után egy ócska indokra hivatkozva bántott meg.Nem fogadtam el az indokát.Nem hagyta,hogy tisztázzák magam.Én továbbra is hiszek abban,hogy létezik igaz barátság,igaz szerelem.Van két barátom és egy fiú,akivel több is alakul köztünk.Azt hiszem most elég jó.Nem merem elkiabálni.
Ha a volt legjobb barátnőm,vagy az a fiú barátom újra barátkozni akarna akkor én nagyon boldog lennék.Viszont szerintem semmi sem lehetne a régi.Nem is akarnám.Mindent meg akarnék beszélni és azt akarnám hogy minden jobb legyen.A régi nemhiába régi és nem is működött.Arra kell törekedni,hogy mindig jobb legyen.Minden a kommunikáción múlik.
Igen volt kèt legjobb barátnőm akikkel hónapokig ,èvekig nem beszèltünk egyszer kètszer kibèkültünk ,de egy idő után vège a lett a barátságnak , amikor kibèkültünk sem volt már olyan mint règen.
Egyrèszt ; Eljátszották a bizalmam , emiatt már nem tudtam bennük bízni
Másrèszt : Ők eldobtak amint találtak más barátnőket.
De volt olyan barátnőm is ,iskolások voltunk előző tanèvnek a vègèn mèg legjobb barátságban váltunk el, nyáron sem vesztünk össze ,nem is nagyon beszèltünk , erre következő tanèv elejèn már levegőnek nèzett , másokkal barátkozott. Meg sem indokolta mègis mi a francèrt "dobott" el . Azóta sem tudom(ennek már 10 ève lassan)
Ez a 3 szemèly mèly sebet hagyott bennem , nagyon rosszul estek , de túl tettem magam rajtuk. Ès szerencsère most már vannak (nem sok) de annál IGAZABB barátaim. :) Szóval nègyesnek üzennèm , ne legyèl pesszimista , igen is van igaz barátság. ;)
#2 igen altalanos ota a spanom
Mit nem èrtesz?
#1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!