120k környékén 4K TV?

Figyelt kérdés

Ami fontos:

min. 2 hdmi

min. 3 usb bemenet

használható OS

120+cm

.mkv .mp4 .avi támogatás

lehetőleg Samsung vagy LG

2019. júl. 22. 14:12
 1/6 Barnabas333 ***** válasza:

Neten tudsz szűrni pl. az extrem digital oldalon paraméterre, de szerintem újat 120+cm-st ennyiért nem kapsz.

Nekem 10 éve 108cm-s plazmám van és azt mondom teljesen jó egy ekkora méret, abban kapsz már Samsungot tuti.

2019. júl. 22. 14:24
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

127cm 115k

úgy tűnik mégis van ilyen

2019. júl. 22. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
31%

Nem tudom most mi a helyzet, de én 2 éve vettem 140 körül 120 centis 4k lg tv-t és igazán nem voltak nagy elvárásaim de ahhoz képest is csalódás volt, meg most is az.

Persze tudtam akkor is, hogy gyanúsan olcsó a méretéhez és a 4k-hoz képest, de pont azért nem aggódtam mert ismert márka ès tényleg nem egy elsőosztályú valamit akartam, csak hogy betöltse a teret, meg tudjam mellékesen nézni ha itthon dolgozom.

Ami nem tetszik:

Csapnivalóan rossz fényerő, azóta is maxra tolt értékekkel használom.

Gyenge kontraszt.

A gyári oprendszer siralmas, a net akadt rajta, az ígért hbo go el sem indult. Azóta csak apple tévével hasznàlom.

Valamiért kiírthatatlan az a gyári beállítás, hogy pár óránként kikapcsolja magát, állandóan ugrálnom kell a távkapcsért.

Az ígért felbontàs biztos megvan, de ilyen gyenge panel mellett, őszintén nem sokat ér.

Abban az időben vettem egy samsung sima hd tv-t is a családba és hát annak rendesen odavert a képminősége, pedig ott nem volt szempont.

Azóta az lg képe elkezdett kéken foltosodni illetve ködösödni.

2019. júl. 22. 14:32
 4/6 Barnabas333 ***** válasza:
48%
Köszi ez fontos infó, mert a következő TV-m egyike LG lett volna, de akkor azt hagyom.
2019. júl. 22. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
Nem maga az LG a probléma, hanem az olcsó panel. Q-led alá én nem adnám, ha fontos a képminőség.
2019. júl. 22. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
2019. júl. 22. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!