120k környékén 4K TV?
Ami fontos:
min. 2 hdmi
min. 3 usb bemenet
használható OS
120+cm
.mkv .mp4 .avi támogatás
lehetőleg Samsung vagy LG

Neten tudsz szűrni pl. az extrem digital oldalon paraméterre, de szerintem újat 120+cm-st ennyiért nem kapsz.
Nekem 10 éve 108cm-s plazmám van és azt mondom teljesen jó egy ekkora méret, abban kapsz már Samsungot tuti.

Nem tudom most mi a helyzet, de én 2 éve vettem 140 körül 120 centis 4k lg tv-t és igazán nem voltak nagy elvárásaim de ahhoz képest is csalódás volt, meg most is az.
Persze tudtam akkor is, hogy gyanúsan olcsó a méretéhez és a 4k-hoz képest, de pont azért nem aggódtam mert ismert márka ès tényleg nem egy elsőosztályú valamit akartam, csak hogy betöltse a teret, meg tudjam mellékesen nézni ha itthon dolgozom.
Ami nem tetszik:
Csapnivalóan rossz fényerő, azóta is maxra tolt értékekkel használom.
Gyenge kontraszt.
A gyári oprendszer siralmas, a net akadt rajta, az ígért hbo go el sem indult. Azóta csak apple tévével hasznàlom.
Valamiért kiírthatatlan az a gyári beállítás, hogy pár óránként kikapcsolja magát, állandóan ugrálnom kell a távkapcsért.
Az ígért felbontàs biztos megvan, de ilyen gyenge panel mellett, őszintén nem sokat ér.
Abban az időben vettem egy samsung sima hd tv-t is a családba és hát annak rendesen odavert a képminősége, pedig ott nem volt szempont.
Azóta az lg képe elkezdett kéken foltosodni illetve ködösödni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!