Miért írja ki ezt?
A laptopom azt írja ki a töredezettség mentesítőnél a rendszer számára fenntartott meghajtóhoz, hogy optimalizálás szükséges (100% töredezett) de ha elindítom az optimalizálást, akkor megcsinálja de uttánna megint ugyan ezt írja.
Ezt miért írja ki.
Baj hogy ha ezt írja?
Vannak fejlettebb töredezettségmentesítő programok, ami grafikus ábrán jobban megmutatja, hogy miről van szó.
Pontosabban a Windowsba eleve butított változatot szállít egy külső cég, mert van egy ilyen szerződés, hogy a third party cégek is jövedelemhez juthassanak, a nagyobb tudású program forgalmazásával.
Mindamellett én nem foglalkoztam ezzel régebben sem, amikor HDD-n futott a rendszer. Az sem biztos, hogy jót tesz neki a sok darálás, inkább nem kínoztam.
Amikor már nagyon belassult, újratelepítettem, esetleg rendszermásolással rendeztem újra.
Adattárolót sem defragmentáltam soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!