Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért akad meg néha 1-2mp-re...

Miért akad meg néha 1-2mp-re a hang az USB-s fejhallgatómban?

Figyelt kérdés

A fejhallgatóm típusa: A4tech bloody g501

A jackdugós fejhallgató ritkábban "akad" de az máshogy,ahhoz tudom hasonlítani mint amikor régen a dvd lejátszóba megakadt a lemez és olyan berregős hangot ad ki.

Az usb-s fülesnél meg semmit nem lehet hallani meghatározatlan időpontokban 1-2mp-ig.

Több dologra is gyanakodtam,de nem tudom biztosan,hogy az okozná a problémát.A processzor is megakadhat bár nem olyan rossz (i-3 2120 2x3,3ghz),vagy lehet a táp mert az csak 240w-os valami eco táp vagy mi :D.Régen mikor sok fogyasztót dugtam az usb portokra akkor néha összeomlott az energiaellátása.

Más gépben nem próbáltam ki de az is lehet,hogy a fejhallgató ilyen.Szerintetek?

2019. júl. 19. 21:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!