LG TV wifi probléma?
Újonnan vásárolt LG 32LK6100PLB okos tévémmel a következő probléma áll fenn:
A készülék nem csatlakozik a wifire, a következő hibaüzenet jelenik meg: "A hozzáférési ponthoz való csatlakozás létrehozása sikertelen".
Másfél órás szenvedés után (WPS-sel sem tudtam csatlakoztatni) kifogytam az ötletekből.
Mi lehet a probléma?
Kiegészítés:
Az LG ügyfélszolgálat rákérdezett a szolgáltatóta. Állításuk szerint a UPC elkezdett átállni IPV6 szabványra, amit ezek a tv-k nem bírnak, csak az IPV4-et. Javasolták, hogy próbáljam mobilinternetre csatlakoztatni, arra sikerült is. A UPC ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint a modem IPV4-re van beállítva, de azért eszközöltek egy frissítést, de ezekkel együtt sem sikerült a csatlakozás.

Hát, ha tényleg az IPv6 a probléma az elég égő az LG -re nézve, hogy egy még mindig a piacon lévő termékük nem tudja kezelni, miközben a számítástechnikai eszközök több mint 10 évvel ezelőtt is tudták.
Amit még érdemes lenne megpróbálni, hogy csatornát választasz a routeren.

Mint írtam, mobilra sikerült.
Azóta vacakoltam a MAC címekkel, és sikerült csatlakozni, de X idő után ledob, majd vagy sikerül újracsatlakozni, vagy nem. Előfordul az is, hogy csatlakoztatva van, de net kapcsolat nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!