Ez hogy lehetséges? Xbox One Home-olás lenne?
Egyik barátom még régebben(évekkel ezelőtt) belépett az én xboxomon az ő profiljába, majd később én pedig az övébe.
Most azt vettem észre, hogy három játék is amit tudom, hogy ő megvett digitálisan(GTA V, Forza 7, NBA) nálam is ready to installban vannak.
Plusz még annyi, hogy én nem vettem goldot kb 2 éve, miután lejárt de mégis tudtam sok játékkal online játszani(bár azt jelezte, hogy nincs goldom) és tudom, hogy neki mindvégig volt, most 2 napja megszüntette és azóta nekem sincs.
Lehet, hogy vhogy a rendszer összekötött minket és tudtunkon kívűl évek óta home-oltunk?
Ha ő is Homeolja a saját konzolján a TE profilodat. Tehát attól,hogy TE Homeoltad az ő profilját nem fog hozzáférni a TE tartalmaidhoz,csak TE az ÖVÉihez.
Azthiszem évente 3x lehet Homeolni egy profilt,bár ha ügyesen beszélsz a Microsofttal akkor tudnak adni plusz lehetőséget (tapasztalat).
Egy konzolon bármennyi profil lehet Homeolva (vagy legalábbis sok,lehet ,hogy van limit) ,viszont egy profil egyszerre csak 1db konzolon lehet Homeolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!