Fekete iPad képernyő, miért?
Figyelt kérdés
Van egy IPad 2-m, eddig minden ok volt vele (évek óta), kivéve a töltő érintkezést, de ha úgy csatlakoztattam, vette a töltést. Most viszont lefagyott, teljes sötét a kép. Nem tudom bekapcsolni. Egy képet néztünk, amikor letettem, elsötétítettem a képet, úgymond alvóra, mint a telefonokat is lehet, de azóta nem reagál semmire sem. Mit tudnék vele kezdeni szerintetek? Előre is köszi a segítséget!2019. júl. 12. 20:23
2/6 A kérdező kommentje:
Már nem.
2019. júl. 12. 20:43
3/6 anonim 

válasza:

Mi lenne ha vennél egy újat?
Ezer éves modell már.
4/6 A kérdező kommentje:
Szia, tudom, de sajnos a 37 e Ft-os járadékombol nem tudok.
2019. júl. 17. 12:07
5/6 anonim válasza:
Miért milyen legyen? Rózsaszín? Talán be kéne kapcsolni
6/6 A kérdező kommentje:
Okos gondolat, Köszi. Uff! Erre, hogy miért nem gondoltam! Lehetne mondjuk lila is, nem? De, persze, lehet, hogy lefagyott? Annyi eszem talán akad, minimum 10 éves tapasztalat után, hogy bekapcsolok, újraindítok...
2019. aug. 5. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!