Suzuki Swift (2001) hifi hangminőség javítás, hogyan?
Mennyit akarsz rákölteni? Mennyire akarsz fúrni faragni? Milyen fejegységed van?
Ha gyári a fejegység, akkor csere...
Ha jót akarsz, akkor első ajtók szigetelése, 165mm-es kiemelő keret a 100mm-es gyári helyre, 165-ös komponens készlet (ha nem lesz erősítő, akkor nagyobb érzékenységű, hogy a fejegység is meg tudja hajtani). Plusz kiegészítésként hátra mélyláda,plusz erősítő kiszedhetőre megcsinálva.
Ha nem akarsz az első ajtón faragni, akkor csak kompromisszumos megoldás van: 100mm-es komponens készlet (nem lesz egyszerű olcsón, jót), ajtót szigetelni nem kell, úgy sem jön belőle mély. Kalaptartóba egy pár 16cmx24cm-es nagyovál mélyközép. A 100-as komponens jelét 160..200Hz-nél megvágni egy felüláteresztő szűrővel, az oválokra meg csak 200Hz alattit engedni. Ehhez egy 4 csatornás erősítő is kelleni fog...
Biztos hogy ilyen névtelen márkákat nem vennék 160w/80w rms egy 16centisbol 17 rongyert biztos hogy nem jön ki.
Attól, hogy a Kicx-et nem ismered, még nem névtelen és belépő szinten verhetetlen áron adja a legjobb minőséget.
A Pioneer meg jó fejegységeket gyárt (nekem is van), de hangszórót, biztos nem vennék...
Valóban nem ismerem sohasem hallottam róla. Azt kideritettem hogy egy orosz márka amit még az orosz kommentelok is elmondanak róla a YouTuben hogy közepes színvonal. Gondolom nagyot üt nulla minőségben.
Biztos lehetsz benne hogy az a hangszóró amit én küldtem kB toronymagasan áll a kicx felett. Amazonon YouTuben is csak jót mondanak róla. Természetesen nem fogom meg enni egyiket sem csak hogy megtudjam az igaszsagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!