Mi a baja a sagweyemnek?
Én még véletlenül se egy teljesen RANDOM, szinte biztosan kizárólag laikus emberekből álló teljesen vegyes, ráadásul anonim és arctalan, felelősségre az általa leírtakért NEM vonható közösségtől és annak tagjaitól kérnék segítséget, hanem fognám a Google-t, és beírnám hogy segway szerviz.
Ha van pénzem, akkor odavinném, ha nincs, akkor vagy elfelejteném és hagynám, hogy tovább porosodjon ott, ahol van, vagy felvennék hitelt/kérnék kölcsön ismerőstől/rokontól és elvinném szerelőhöz. Ha meg van szerelő ismerősöm, akkor vagy megpróbálnám vele megbeszélni okosba(mondjuk 2 láda sörért), vagy kifizetném.
Nem is az a gond, én is javítottam már Segwayt a TV-szervizemben.
Azaz, arra próbálok utalni, hogy itt is akadnak profik, még ha igyekeznek is egyesek elüldözni innen a tudást és tapasztalatot, amikor energiaelszívó hülyékkel kell vitatkozni.
Meg amikor szemét módon a fizikát százalékolják le, buta emberek.
De épp ezért mondom (mivel láttam már ilyet), hogy ezt is felesleges volt megkérdezni. Keresni kell egy hozzáértőt!
"Azaz, arra próbálok utalni, hogy itt is akadnak profik"
Első olvasatra úgy tűnik, hogy magadat tekinted profinak.
Ez elég visszatetsző dolog, bár lehet hogy csak rosszul fogalmaztad meg a mondanivalót...
# 3
Sajnálatos, hogy nem vagy tisztában a "profi" szó jelentésével.
De ez egy ilyen oldal, mint amikor valakit laikusnak neveztem, erre megsértődött, hogy miért beszélek vele csúnyán.
Intelligencia...
Nem úgy néz ki, mert akkor nem beszéltél volna butaságot.
Persze, nem is az a gondod, csak a szokásos pitiáner szemétkedés.
Tudással nem tudsz kitűnni, így csak ez marad neked.
Ha nem lennének ilyen beteges képzelgéseid, akkor nem lenne beteg az agyad.
Teljesen nyugodtan írtam, de egyébként is lényegtelen, hogy miket képzelsz a fejedbe.
Tereled a témát, trollkodsz, kötekedsz, feleslegesen.
Profizmus fogalmával sem vagy tisztában.
Amikor egy sportoló például azt mondja, hogy ő profi, az sem dicsekvés, csak tényállás.
Te is például bevallod magadról, hogy laikus vagy, nincs abban semmi rossz... Nem lehet mindenki profi, ez természetes.
"Amikor egy sportoló például azt mondja, hogy ő profi, az sem dicsekvés, csak tényállás."
Én csak azt írtam hogy a megnyilvánulásod öntömjénező, fellengzősen hat, ami rossz személyiségképre utal, mert ilyet alázattal élő ember nem csinál.
Más szóval profinak tartod magad, amit itt semmi nem támaszt alá.
Ne felejtsük el, hogy:
1.: Messziről jött ember azt mond amit akar
2.: Ez itt a gyakorikerdesek.hu ahol mindenki azt ugat amihez csak pofája van
Mindezek mellett sem bélyegzem rád hogy nem vagy profi, mert tudom amit tudok, csak rossz a modorod.
A melldöngetés visszatetsző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!