Aktív hangfal csatlakoztatása led tévére?
A tévé hangja nem a legjobb, hiányszik belőle nekem az a mélység, amit mondjuk hoz a pc egy hangfallal. Pc-ra ugye simán jack-en rádugtam a hangfalat és ennyi. A tévén viszont nincs jack és nem akarok venni egy hangfalat, amit utána rá sem tudok dugni, szóval megköszönném a segítségeteket, hogy mire figyeljek vásárlásnál, milyen csatlakozót vagy átalakítót vegyek.
A tévé:
Amilyen kategóriájú hangfalban gondolkodom:
(Tudom, nem egy 5.1-es házimozirendszer, de jelenleg ez a szint nekem elég lenne. Viszont ilyen jellegű hangfalaknál csak jack csatlakozóst láttam. Esetleg még hasonló szintű 2.1-es is talán belefér.)
(Pontosabban ilyen hangfalam van, fogalmam sincs, hogy jelenleg mi az a szint, ami legalább ezt hozza, de gondolom amit fentebb linkeltem, az is hasonló lehet:
[link] )
Vagy vehetsz olyan hangrendszert, amin optikai bemenet is van.
De egy Kínából rendelt Toslink --> RCA átalakítóval olcsóbban jössz ki.
Kábel nélkül is csatlakoztathatsz hangfalat hozzá, bluetooth-al, már 20k alatt is van egy csomó, például
vagy bármelyik Logitech hangfalat megveheted, ha nem tudja a BT-t, akkor kb 8K hozzá a Logitech Bluetooth Audio Adapter és máris szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!