Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Használható-e az alábbi laptop?

Szukola kérdése:

Használható-e az alábbi laptop?

Figyelt kérdés

Laptopot vásárolnék kollégiumba. Prezentációra kisebb játékokra filmnézésre stb.Erre gondoltam: [link]

Szerintetek megvegyem vagy esetleg van valami jobb gép ebben az árkategóriában?

#laptop #i3-5005u
2019. júl. 5. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem sokat ér, ugyanaz, mint a többi 80-90 ezer forint áru kinai gagyi vacak. 160-200 ezer alatt nincs jó laptop. Vegyél drágábbat, vagy vegyél használt külföldi üzleti laptopot, i5 vagy i7 processzorral. 60-120 ezer ft az ára.
2019. júl. 5. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Tűrhető az árához képest, nemrég az egyik kérdező 200ezerért akart venni egyet és lassabb volt.
2019. júl. 5. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a legszebb az egészben,hogy néhány hét után viheted majd merevlemez cserére.
2019. júl. 5. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem éri meg
2019. júl. 6. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert műanyag gagyi. Megvettem, rátettem a Windows10-et, aztán mást is (Chrome böngésző stb.). Erre a gép hogyan reagált két hét múlva? Nem indult a Windows, kiírt valamit, amit nem értettem, újra akartam telepíteni. Kiírta, hogy NINCS merevlemez! Tabló, vihettem szervízbe, megjavították, aztán jött a rossz akkútöltő, végül a tapipad. Ekkor lett elegem ebből az "olcsó" gépből.
2019. júl. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!