Hangfalat használni erősítő nélkül?

Nekem erre egy fejhallgatót dobott ki a Google.
Akkor nem kell erősítő, ha aktív a hangfal, abban van erősítő.
De azokban nem tudom hogy van e Bluetooth..
Erről a típusról lenne szó.. Szerintem ehhez akkor kellene erősítő. Esetleg tudnál valami kis erősítöt ajánlani hozzá pár ezerért?

Az aktív hangfalpár egyikébe be van építve egy egyszerű erősítő, amely attól függetlenül, hogy nem nagy was ist das, mégis jó eredményt adhat, ugyanis pont ahhoz a hangszóróhoz illesztették, amelyben van. A párja az passzív hangfal, de egy összekötő kábelen, vagy bluetoothon kapcsolható ahhoz amelyben van az erősítő.
Szerintem nézz meg pár Edifier hangfalat, minőségben kiválóak, van köztük Bt verzió is.
Az 1600, 1700, 1800 számmal jelzett típusai már nem rosszak, a 2000db álomszerű hanggal rendelkezik, de nagyon jó a 2730 típusú háromutas hangfal, a mélynyomója 6,5" és megfelelő a frekvenciaválasza is.
Speciel én ezen töröm a fejem, lehet, hogy veszek egyet magam is.
Nem mindegyik típus rendelkezik bluetooth vevővel, de a szövegben utánanézhetsz, javasolni tudom, ha van rá elég pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!