Kontrollert pc-hez! De milyet?
Szeretnék segítséget kérni főleg talapsztalatokból, hogy milyen kontrollert vegyek Pc-hez.
Van otthon 5db ami rossz. Átlagosan 1 évet bír mindegyik. A kábel törik meg, beragad/nem működik egy gomb... ilyenek. Nagyon idegesít. Szeretném ha ajánlanátok olyat ami NEM MEGY TÖNKRE!
Tudom ilyen nincs, de legalább ne egy év alatt.. Mondjuk 3-5.
Előre is köszönöm!
Engem elsősorban az élettartama érdekel.
Én is meg voltam elégedve mindegyikkel, csak hát össze szarták magukat.
Olyan hozzászólásoknak örülnék, hogy XY tipusút használok napi szinten 5 éve és működik... Hogy milyet érdemes venni.
Xbox One-om van, és vezetékkel használom, mert nincs akkora távolság hogy ne tudnám kényelmesen használni így.
Nem tudom mióta van meg, de működik. Vagy ha zavar a vezeték akkor veszel hozzá usb adaptert és nyomod elemmel. Akkor még a kábel se tud tönkre menni. :D
Xbox 360, Xbox One kontrollerekkel nem tudsz mellé lőni. Mindkettő 100%-ban támogatott, mind windowson, mind pedig az összes windowson elérhető játékban.
3 kontrollerem van:
1 db vezetékes Xbox 360: 5 éves, tökéletesen működik.
1 db vezeték nélküli Xbox 360: 3 éves. Szintén tökéletesen működik.
1 db Xbox One kontroller: 3 éves. Tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!