Milyen soundbart vegyek?
Figyelt kérdés
Samsung NU7400 55inces Tv-hez keresek soundbar-t erősítővelkb 80k amit rá tudnék szánni.
Már probáltam egyet olcsót de visszavittem mert nem adott elég basszust mikor zenét hallgattam,valami olyasmit keresek amelyik jól szól
Ehez kérnék segítséget!
Köszönöm!
2019. jún. 29. 21:36
1/1 Morzsi007 válasza:
A családban van egy 40E körüli Samsung, van egy 80E körüli LG meg egy 150E ft-os Sony soundbar. Az olcsót én nem vettem volna meg, idegesítő hangja van, a másik 2 között nem tapasztalható különbség, inkább azt mondanám, hogy a Sony-bak már idegesítő a magashangja, túl sok. Szerintem márkátó függetlenül 80E-ért már kapsz hangzásban egész jó minőség( mély és magasak szépek)t. Ha egyszer ráveszem, hogy ilyet vegyek, akkor az JBL rendszer lesz asszem 5.1 200E körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!