Sims 3 vagy Sims 4?

Figyelt kérdés

Azoktól kérnék véleményt leginkább, akiknek mindkettő megvan, és a hozzájuk tartozó kiegészítők!

Szerintetek melyik a jobb összességében, és melyikben van több/fontosabb lehetőség?

Hosszabb válaszokat szívesen fogadom!

2019. jún. 27. 02:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkettő megvan. A sims4 sokkal gyorsabban betölt és több opció van benne építkezésre. A sims 3 viszont az összes kieget kidobta már, több lehetőség van.

Szerintem ízlés dolga, kinek mi.

Nézz videókat előtte.

Én a 3-at használom inkább, a több kiegészítő miatt.

2019. jún. 27. 05:49
 2/4 anonim válasza:
100%
Nekem is megvan mindkét játék, én viszont a Sims 4-et jobban ajánlom. Van ehhez is elég kiegészítő, a legújabb pedig (Island Living) nagyon jó, csak ajánlani tudom. De persze te döntesz, én is javaslom hogy videókat nézz róluk. :))
2019. jún. 27. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Én a 3-at szeretem jobban, igaz, hogy lassabban tölt be, de a 4-ből hiányoztak a lovak/egyszarvúak meg a nyitott világ.

Plusz a kiegészítői is jobban tetszenek.

De mint a válaszokból is látod, egyénfüggő.

Próbáld ki mindkettőt, és döntsd el, hogy NEKED melyik tetszik jobban:)

2019. jún. 29. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Hogyan drogozzam be a simem?
2019. júl. 8. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!