Milyen gépet ajánlanátok Játékra ami a most és a jövőben megjelenő játékokat is képes lenne elvinni? Gondolok ez alatt a megjelenő Cyberpunkra, Sekiro, Darksiders stb.
Jelenleg laptopot használok, viszont ez gyenge és pl a sekirot, rage 2-öt nem bírja elvinni low grafikán sem.
Összerakott gépre gondolok, mivel én nem tudok összeállítani/szerelni és ismerősi körben sincs senki aki értene hozzá (vagy hát ki kéne fizetnem hogy összerakja az meg már többe kerülne mint egy új gép összerakva).
Szóval a lényeg:
- Játékra és videóvágásra lenne használva leginkább. Mivel a laptopom bírja a videóvágást annyira az nem lenne fontos. Inkább a játékok. Azok is lehetőleg normal vagy max konfigon jó lenne ha futnának.
Árkategóriát én olyan 200-300 körülre gondoltam, de ez leginkább attól függ, hogy milyen gép lenne a megfelelő.
A gép mellé ha egy monitort is ajánlanátok akkor megköszönném!
További szép napot! És köszönöm akik próbálnak segíteni!
Én RX 5700 vagy RX 5700 XT videókártyát vennék (120-140k huf) mellé pedig valami Ryzen procit, mondjuk egy Ryzen 5 2600-at. (40-45k)
Ryzen proci mellé pedig valamilyen 3000 mhz-es ddr4 ramot, 16 gb-ot. Annál többre nincsen szükség a jelenlegi és valószínűleg a később jövő játékoknál sem, mivel a munka nagy részét a videókártyád végzi. Ram megvan 25k-ból.
Tápból is egy jobb minőségűt lenne érdemes venni, 30k körül kapni, alaplapot 25k körül kapsz.
Ez így maximum 260, szóval mellé még egy jobb gépház is belefér, hogyha 300-at hajlandó vagy mellé költeni.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Akinek esetleg van ideje, és tud segíteni az írna nekem?
[link] -n nekiáltam, de hát.. :/ Amiket írtatok beválasztgattam, de a többire nem tudom mi érné meg mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!