Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik gépet lenne érdemesebb...

Melyik gépet lenne érdemesebb megrendelni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy anyum talált egy "szakembert" Budapesten, aki gépeket rak össze úgy ahogy azt szeretnénk. Na én elküldtem neki azt amilyen gépet szeretnék és ez lenne 200ezer forint. Mondtam. hogy még nem rendelem meg mert ezt soknak gondolom és utána utánanéztem egy másik gépnek ami csak egy nagyon kicsit lenne gyengébb és az lenne 140ezer + egy videókártya hozzá + egy monitor + egy billentyűzet ÉS ezekkel jönnék ki kevesebb mint 200ezer forintból. Na most én nem akarok mindenféle GTA meg ilyesmi játékokkal játszani (a legnagyobb játék amivel játszanék az a hollow knight lenne) és mivel a programozást szeretnék elkezdeni ezért kell néhány program a gépre amivel gyakorolhatok (ez az egész gép rendelés innen jött, mivel a jelenlegi gép túl gyenge, hogy ezeket a programokat elvigye). Ti szerintetek melyiket lenne érdemesebb megrendelni és miért? Anyum folyamatosan ragaszkodik ahhoz a szakemberhez mert azt ő rakja össze és na.

2019. jún. 26. 18:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha programozni akarsz azt azt jelenti hogy bármely gép jo neked, nem fogsz te hetek alatt tulmutatni egy 15 éve programozassal foglalkozó szakembernel :)))

Ha játszani akarsz akkor arra vegyel gepet.

Anyád meg azt csinál amit akar az szubjektív hadd ne mi szóljunk bele.

2019. jún. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!