Miért nem tárolja az új beállításokat a rádió? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy Pioneer MVH-S100UI az autónkban,és nem tárolja az új rádióadókat.Az autóba szakember rakta be,és amit ő állított be,azok a beállításokat tárolja azóta is.Tehát elindítom az autót az első 5 programhelyen van adó és a hatodikra állítok egy adót megtartja addig ameddig le nem állitom.Az újrainditásnál az első öt megmarad amit a szaki beállitott de a hatodik nem,amit én állítottam pedig a leírás alapján csináltam.Lehet,hogy az első setupnál kell beállítani az adókat?
2019. jún. 25. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Írd le, hogyan csinálod.
2019. jún. 25. 12:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Rákapcsolok az üres helyre,majd keresek egy adót és hosszan nyomom az adott hely gombját legyen az a 6-os.

Elkezd villogni,hogy tárolja majd megtartja.Utána ha elkapcsolok és visszakapcsolok addig megtartja,de ha leállitom akkor már nem marad meg.Ugyanez van a hangszín beállításokkal.

2019. jún. 25. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem enged másolni a PDF-ből, ezért képként mutatom:

[link]

Tüneteid arra utalnak szerintem, hogy demo módba került, vagy magad nyomtad oda.

2019. jún. 25. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám,hogy a memória pozitív vezetéke nem lett bekötve,igaz akkor szerintem a többi beállítás is törlődne. Szóval így eddig rejtély...
2019. jún. 25. 13:14
 5/7 A kérdező kommentje:

A Demo módot is kikapcsoltam már 100x de igazábol annyi,hogy akkor nem írja ki a kijelzőn h Pioneer meg tudjátok a szokásos szövegeket,hogy Ipod/usb kompatibilis stb...A Demo mód is ugyanúgy van ahányszor indítok az is ugyanúgy elindul.

Ha meg nem lenne normálisan bekötve,akkor szerintem a szakinak a beállításai se maradtak volna bent.

2019. jún. 25. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet a PDF-doksi többi pontjával:

Initial settings

BSM

2019. jún. 25. 13:38
 7/7 A kérdező kommentje:
BSM-et probáltam,azt se mentette.Amúgy is manuálisan szeretném,mivel mindig Bsm-mel Kossuth Dankó meg ilyenek jönnek be...
2019. jún. 25. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!