Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ajánlanátok nekem 10-20Ezer...

Ajánlanátok nekem 10-20Ezer Ft Között Digitális fényképezőt!?

Figyelt kérdés
Lényeg számomra hogy legalább 2db akkumulátor legyen a gyári tartozék és szép nagy felbuntásu képet illetve videot tudjak vele készíteni! Sd-kártyás tökéletes lenne!
2010. júl. 9. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. júl. 9. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Jaja, szerintem is egy kis olcso Samsung jo, esetleg ez:

[link]

2010. júl. 9. 12:37
 3/6 anonim válasza:

samsung--> fos :)

[link]

anno még 20ért vettem, és kib@szott jó :) megbízható

2010. júl. 9. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Lol egy Sonys azt mondja hogy a Samsung fos:) Nekem egy Samsung S1060-asom van, az ara kb 25e volt es nagyon jo, a tesomnak egy Samsung S630 ( ez azert mar nagyon regi) es az is nagyon ok. Anyum, akinek azt kellett 1 oran keresztul tanitani hogy meg kell nyomni a gombot hogy fenykepezzen, nagyon profi kepeket csinalt a tesom gepevel:) Szoval nem egy szar, mindennapi hasznalatra nagyon is megfelelo.
2010. júl. 9. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
25 ezer alatt nem kapsz te olyan készüléket, amit gyakorlatban használható fényképezőgépnek lehet nevezni.
2010. júl. 9. 13:25
 6/6 bp1985 ***** válasza:
Nekem is volt samsung s630., teljesen jó kis gép volt. Amúgy e-digitalba nézzél körül, mindenféle márkából van olcsó kompakt, sőt van ami 720p-be is vesz fel videót.
2010. júl. 11. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!