Hogyan lehet a TV2 oldaláról videót letölteni?
Figyelt kérdés
Szeretném letölteni a Jóban rosszban néhány régebbi epizódjait de sehogy sem megy. Régebben sikerült de csak rossz minőségben. Most egyáltalán nem sikerül. Eddig a Mozzillában a Video Download Helpert használtam meg más hasonló bővítményeket de mindegyik csak a reklám videót tölti le. Próbáltam azt is hogy crtl+u utána crtl+f aztán keresni ezt'<div" neoplayer vagy mit. De ez sem sikerült. Az is jó lenne ha valaki le tudná tölteni nekem. Köszönöm2019. jún. 23. 12:21
1/8 anonim 

válasza:

Én is próbáltam már pl.az internet download manager-el de megoldották hogy az se tudja letölteni (jogi okokból)pedig minden mást tud,valszeg csak a képlopás módszerrel működővel lehet pl.a Bigasoft video downloader Pro amivel pl.a live webkamerás oldalakról is lehet.
2/8 Ypszilon1980 

válasza:

Operában vannak erre beépülő modulok, persze ez sem mindent tud letölteni, de elég hatékony.
Inkább keress rá indavideo, vagy videa-n, esetleg online filmek oldalán, onnan le lehet tölteni.
3/8 anonim 

válasza:

Itt érdeklődhetsz:
Közönségszolgálat
Telefon: +36-1-3365-544
E-mail: kozonsegszolgalat@tv2.hu
4/8 anonim 

válasza:

#3.)Az ügyfélszolgálat tutira nem fog neki segíteni,direkt csinálták már évekkel ezelőtt hogy ne lehessen rögzíteni a műsort majd feltenni a youtubra stb.hanem csak ők tehessék,ha bakiznak valamit akkor nyom nélkül eltűnjön...
5/8 anonim 

válasza:

"#3.)Az ügyfélszolgálat tutira nem fog neki segíteni,"
Abban én sem.
De megmondhatják hogy hol nézheti meg.
6/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy hol lehet megnézni, a TV2 oldalán. A problémám csak az hogy 2 percenként 1 perces reklámok vannak. Más videómegosztón nincs fent. 2348-2500-ig kellene, de ami a youtube-on fent vcan ebből, annak rossz a hangminősége.
2019. jún. 26. 18:00
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még ötletek.
2019. jún. 26. 18:00
8/8 felkelhetetle 

válasza:

Ha csak a reklámok miatt akarod letölteni, akkor felesleges egyszerűen csak rakd rá a böngésződre az ADBLOCK plus-t az majd eltüntet minden reklámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!