Ha a JBL hivatalos oldaláról rendelek hangfalat akkor arra még fizetek vámot vagy gond nélkül megjön a hangfal?
Azt is megnezted, hogy szallitanak-e Magyarorszagra? En pl. a jbl.com-on nem latok se arakat, se szallitasi informaciot, biztos jo (ertsd: nem kamu) oldalt nezel?
Ha az EU-n belulrol rendelsz, nincs vam. Ha kivulrol, nyilvan raszamoljak az AFA-val egyutt, ennyi a szabaly.
Minek irsz privatot?
USA-bol vamot es AFA-t is fizetni kell. Az USA site szinte biztosan nem fog szallitani Magyarorszagra mert nem akarnak ezzel bajlodni meg az at nem vett termekek oda-vissza szallitasat fizetni.
Tudtommal csak a jbl.com-on vannak akciók, amik US-ból valók, ezért 99% hogy nem szállítanak onnan ide, illetve nagy költséggel járna pluszba.
Én használtan vettem 40k-ba egy hetes, 1 év hivatalos MM garival Xtreme-t egy palitól, szerintem nem volt rossz deal. :D
"Minek irsz privatot?"
Van egy ilyen szemlélet, nekem más fórumon bevallotta valaki, hogy ő szégyelli magát, nyilvánosan kérdezni. Itt persze a főkérdést kénytelen kiírni.
Csak a privátból mások nem okulnak, fórumok a tudás megosztására valók, később is visszakereshető stb.
22 € alatt nincs ÁFA, és vám, 22,1 € & 150 € között nincs vám, de az ÁFA 27%, 150 € felett vám is van & 27% ÁFA.
Egyébként most én is szeretnék onnét rendelni, csak fogalmam sincs hogy van-e kiszállítás... Az európai JBL oldalakon (németeknél) meg olyan mintha itthon vennéd meg, semmivel nem olcsóbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!