Koax kábelt lehet hosszabítani?
Lehet egyszerű összedugható kábellel is hosszabbítani, mint ami a régi videómagnók tartozéka, csak az nincs 2 m, de valószínűleg kapható 2 méteres is.
Egyébként meg van a csavaros (F-csatlakozós) toldás, ami profi megoldást tesz lehetővé, egy kis kézügyességgel az is megoldható.
Felhívnám a válaszolók figyelmét, ha vannak is itt időnként "egyszerű" kérdések, attól még a hölgyekkel nem kellene szemtelenkedni!
Nem lehet mindenki szakember.
"minden tv készülékhez még manapság is tartozék"
Manapság nem nagyon vásárolhattál TV-t, de én még régebben sem láttam ilyet.
Pedig szerintem több TV-t üzemelek be az átlagnál, mivel ezeket javítom és néha hívnak olyanok is, akik nem tudják beállítani stb.
Azaz nem kevés TV-t én magam csomagoltam ki, de ilyet még nem is láttam.
Ha te véletlenül láttál is ilyet, nem hinném, hogy abból lehet általánosítani.
Bubuka (már megint) hülyeséget ír.
3 dB "vesztesége" a kettes osztónak van. Ez sem veszteség, csak a két kimeneten ennyivel lesz kisebb a jelszint mint a bemeneten. Egy sima F-toldó csillapítása 1-2 tized dB.
Egy TV-antennajelgenerátorral, és egy antennamérővel ezt egy szakember bármikor bebizonyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!