Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi az az NFREN? Az egy márka?

Mi az az NFREN? Az egy márka?

Figyelt kérdés
Láttam neten elektronikai termék ,de nem tudom már,hogy mi volt az. Az egy márka ? Infót tudtok arról a márkáról mondani ? Sehol sem találok róla infót,hogy mi az.
2019. jún. 22. 12:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem lett volna egyszerűbb google-ba beírni? Két másodperc alatt dobta is az infókat:

[link]

[link]

2019. jún. 22. 12:58
 2/17 A kérdező kommentje:
Akkor ez a márka már megszűnt nem?
2019. jún. 22. 13:04
 3/17 A kérdező kommentje:
nem megy az angol ezért kérdezem
2019. jún. 22. 13:05
 4/17 A kérdező kommentje:
eddig annyit tudtam olvasni róla,hogy ez Koreai márka. Bocsi 17 éves vagyok és még nem megy az angol.
2019. jún. 22. 13:15
 5/17 anonim ***** válasza:

Hát azért 17 évesen illene már rendesen angolul beszélni.

Igen, nagy valószínűséggel már egy megszűnt cégről beszélünk, legalábbis amit kihámoztam a cégiratokból, az azt feltételezi.

Talán szereztél egy ilyen márkájú műszaki eszközt? Én még csak nem is hallottam róluk eddig.

2019. jún. 22. 13:17
 6/17 A kérdező kommentje:
Ne támadj azért mert nem beszélek jól angolul :) Hát használtan sem újonnan nem lehet találni nfren márkájú eszközöket . Nehéz lenne szerintem. Vatera,emag,árukereső semmi ilyen márkájút nem találtam. Valahol szembejött velem egy ilyen hirdetés . Az keltette fel a figyelmemet erre. Mondom egy mi lehet
2019. jún. 22. 13:30
 7/17 A kérdező kommentje:
" mondom ez mi lehet "
2019. jún. 22. 13:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor ennek a márkának drágák lehetnek a termékei,hogy ha már megszűnt ? Nem jegyeztem meg az árat sem már.
2019. jún. 22. 13:41
 9/17 anonim ***** válasza:

"ennek a márkának drágák lehetnek a termékei"

[link]

2019. jún. 22. 16:04
 10/17 anonim ***** válasza:

Böngészőhöz is vannak fordító kiegészítők, mai világban már alap dolog ilyenekkel tisztában lenni, illetve rutinosan mozogni a neten.

Bármit keres az ember, tisztán magyar találatok sokszor beszűkítik a lehetőségeket. Nekem már régóta arra áll rá a kezem, hogy eleve angolul keresek mindent, hacsak nem hazai téma.

2019. jún. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!