Mit tegyek, ha a laptopom a telefonom csatlakoztatásával akar csak másolni vagy áthelyezni a gépen?
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat! Valószínűleg a második válaszoló találta el, viszont az is igaz, hogy nem biztonságos eltávolítással szedtem le a gépről a telefont, így lehet, hogy a két jelenség együtt tette meg ezt a csodálatos hatását.
A telefont nem tudom leválasztani azon "egyszerű" okból, hogy ez már vagy a 3. laptopom, ami nem hajlandó telefonkészülékeket biztonságosan eltávolítani. Úgy értve, hogy nincs is az ikon a tálcán... pontosabban se a rajztáblát, se a telefont, se az egeret nem tudom ilyen módon lecsatlakoztatni, a külső merevlemezeimet és pendrive-okat viszont mindet. Nekem is megfordult a fejemben a lehetőség, mikor fellépett ez a gond, és eléggé ideges is vagyok tőle, mert régen például megesett, hogy az usb port romlott el az egyik gépben, amiért így húzkodtam ki belőle a cuccokat, de sehol az ég világon nem hajlandó kijelezni őket, hogy eltávolítsam. :"D (Azt is próbáltam anno, hogy pendrive ÉS telefon volt bedugva, hogy tutira kiírja nekem a listát, milyen cuccokat tudok leválasztani, de akkor sem adta fel lehetőségként a telefont, csak a pendrive-ot.) Az egyetlen, amire gondolni tudok, hogy utoljára win7 alatt tudtam leválasztani biztonságosan ezeket a dolgokat... amióta ennél "jobb" oprendszerem van, azóta nem... vagy csak velem szeret szórakozni minden ostoba kütyü XDDD
Reggel én is agyaltam még, és nekem is eszembe jutott, hogy megpróbáljam, hogy eltávolítom az eszközt és az illesztőprogramját is, és miután megtettem (a biztonság kedvéért a gépet is újraindítva), végre tudott másolni és áthelyezni! A gép magának kereste meg a "megfelelő" illesztőprogramot, mikor bedugtam a telefont rá először... -.-" Na de legalább már működik. :D A linkeket később alaposabban megnézem, megpróbálom most majd én telepíteni, hátha ezután nem lesz ilyen baj. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!