Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyiért lehet eladni egy 1...

Mennyiért lehet eladni egy 1 éves NAGYON JÓ állatotban lévő, ALIG HASZNÁLT Creative Zen X-Fi 16GB WLAN mp4 lejátszót még garanciálisan?

Figyelt kérdés

Mostani ára újonnan 42ezer HUF.

A gyári fülhallgató hibás de garanciával kicserélik, és másik fülessel használtam és azzal is tökéletesen szól

2010. júl. 8. 22:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Először is cseréltesd ki a fülest. Ha nekem kéne utána szaladgálnom, mint vevőnek, az nálam mínusz 10.000 kapásból.
2010. júl. 9. 12:09
 12/14 A kérdező kommentje:
feladod postán és küldik postán:D ennyi a szaladgálás..de majd kiderül mennyiért:)
2010. júl. 10. 00:07
 13/14 anonim ***** válasza:

""26 ezer a bontatlan új.

Mennyit hozzak belőle hogy elhidd?

[link]

A kérdező kommentje:

26+szállítás és nincs garid. számold bele""

Beleszámoltam.

26-ért postával +1 év gari.

Ha érdekel, 25-ért a tiéd. Ha nem, akkor ne okoskodj.

2010. júl. 10. 05:19
 14/14 anonim válasza:
Nem kukacoskodni szeretnék, de valóban nem noname, egyszer volt egy Creative mp3 lejátszóm, meghalt a memóriája, azóta is visszasírom. Lehetetlenül jó volt! Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, 25-30 közötti árért talán elviszik. Talán. Az a baj, hogy az emberek többsége nem vesz ennyiért lejátszót, mert "jóó az occsó tecskós is csak szóljon" és ehhez hasonló szlogenekkel hallgatnak zenét. De azért szurkolok hogy el tudd adni, ez egy gyönyörű lejátszó (:
2011. szept. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!