Mièrt nem lehet jòl beàllìtani a gitàr effekt szoftveren (guitar rig 5, bias) az ideàlis sample rate - audio buffer size arànyt?
USB 3.0-ás slotba van dugva a hangkártya, de amióta frissítettem a drivert nem is megy el a hang.
Ha nincs megnyitva effekt szoftver teljesen normálisan szól, nem késik, nem recseg, viszont sem Biasban, sem Guitar Rig 5-ben nem tudom jól beállítani.
Biasban nincs olyan sample rate-buffer size beállítás, ami jó lenne, GR5-ben pedig WASAPI (shared mode)-ban pedig automatikusan beállítja, nem is enged semmit módosítani, abban a beállításban viszont épp eléggé késik. Ha a drivert a WASAPI helyett ASIO-ra állítom, akkor tudom állítani a sample rate-et, de semmi hang nincs.
GR5-ben ez az automatikus beállítás, ami nem rossz, csak éppen késik:
Látszik a képen, hogy sem a Sample Rate-et, sem a Latency-t nem tudom állítani.
A sample rate-t ne piszkáld, egyezzen meg a windows beállításaival (vezérlőpult, hangok, lejátszás)
ASIO4all-t uninstall, használd a focusrite gyári ASIO-ját (feltételezem, hogy van neki olyan)
Használd a plugin verzióját ezeknek a programoknak az "exe/Standalone" helyett egy normálisabb DAW szoftverben (Cockos Reaper-t tudom ajánlani), mert a futtatható exe-s verziók rakás kakik általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!