DD vs BA vs Hybrid füles?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy ideje filózgatok, hogy belekóstolok a drágább szegmensbe, mivel jobb minőséget szeretnék tapasztalni. Eddig kb el voltam akadva, melyik gyártó melyik modelje lenne optimális, de közben megismerkedtem egy kissé aggasztó dologgal, melyről rosszat is jót is hallani. A Dynamic Drive hangszórók a hétköznapiak, eddig csak ilyenem volt, de most felmerült a Balanced Armature és a vegyes kialakítás, amelyben mindkettő megvan. Utóbbi kettőről bár hallottam, de sosem tapasztaltam, és itt a gond... Szeretném kikérdezni a tapasztalaitokat ezekről, megérik az árukat? Melyiket érdemes választani, ha nagyban számít a basszus, a tiszta, részletes hangzás? A BA fülesek elvileg részletgazdag hangzást nyújtanak, de sokan panaszkodnak a túl éles magas hangokra, illetve a basszus hiányára a DD fülesekkel szemben. Nektek mi a tapasztalatotok/véleményeket a BA fülesekről? Avagy a hibrid megoldás kiküszöböli a problémákat, és megfelelően tiszta, részletes és basszusban gazdag hangzást nyújt? Avagy csak pénzkidobás?2019. jún. 6. 18:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!