Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A számítógépem kezd megbolondu...

BSzabo7 kérdése:

A számítógépem kezd megbolondulni, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Szóval a számítógépem egy idő után nem hallgat a kiadott parancsokra, vagy mást végez el. Az egérrel és a billentyűzettel tapasztaltam, hogy ha írok, akárhová, random nagybetűkkel írja le, amit begépelek, vagy egérrel kiadok egy parancsot és mást csinál, nem azt, amit a kijelölt gomb a bizonyos helyzetben egy kattintással elvégezhetne.

Windows 7-em van. A driverekkel van baj, vagy az egész windowst kellene újraraknom? (Az eszközök újak és működnek)

2019. jún. 3. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha vezeték nélküli billentyűzetet és/vag egeret használsz akkor cseréld ki az elemeket.

Ha vezetékes eszközöket akkor igen,driver probléma töröld az eszközkezelőben az eszközöket.(ezután csak a sz.gép kikapcsolása a ki/be kapcsoló gomb segítségével majtd bekapcsolás.Ilyenkor újra meg kell várni amíg telepíti az illesztőket)

Ha nincsen változás a számítógép visszaállítása egy még jól működő mentett időpontra.

Ha ez nem lehetséges vagy nincsen mentett állás akkor igen,újra telepítés a megoldás.

2019. jún. 3. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, látott-e valaki az életben ilyen szoftveres hibát, ami inkább hardveres hibának tűnik.

Hacsak nem valami trükkös vírus, de nem nagyon rémlik ilyen.

Ki kellett volna próbálni másik bill./egérrel. Ezek valami rokonok, hogy ilyen kapcsolat van közöttük? Milyen típus?

2019. jún. 3. 19:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a driverek törlését, a billentyűZETnÉl a beragadó gombokra gondolok sŐt valószíNű AZ a problémA. EZT IS GÉPRŐL IROM, BOcsI eZÉRT IS. BE kelL ALLITANOM. vISZONT AZ EGerrEL Nem TudOM MI LEHeT A PrOBLeMa, A REGI ESZKÖZÖKKEL NEM CSINÁLT ILYET. WINDOWS LESZ ITT A PROBLÉMA :)
2019. jún. 4. 15:08
 4/6 anonim válasza:

Jó eséllyel az a probléma. Alapértelmezetten a Shift billentyű ötszöri lenyomása utána bekapcsol.

Ha pl. így írsz nagybetűket, hogy nyomva tartod a Shift billentyűt, vagy gyorsan nyomogatod, akkor is össze tud jönni (tapasztalat).

[link]

Megoldás:

Start menü > Gépház > Könnyű kezelés > Billentyűzet > jobbra "Billentyűparancsok aktiválása egymás utáni leütésekkel" = "Ki" legyen kapcsolva.

2019. jún. 4. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért nem tudod megírni, hogy milyen típus a billentyű és az egér?

Az meg nem tűnik logikusnak, amit írsz.

2019. jún. 4. 21:02
 6/6 A kérdező kommentje:
A billentyűzetem egy MG7503 Myria gaming szettből érkezik, az egerem pedig Marvo M306. Azért nem írtam le ezt, mert nem a típussal volt a probléma, ezeket leszámítva még 2 fajta eszközzel próbáltam meg dolgozni és ugyanaz volt a végeredmény. A windows azt hitte, be van nyomva a shift, és nem lehetett kikapcsolni, a sticky keyssel, csak az FN-Insert-NUM LCK billentyűkombinációval jött helyre. Köszi a segítséget! :))
2019. jún. 5. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!