Omegle.com-ról bannoltak, fel tudom valahogy oldani saját magam?
Az omegle-re az odajárók túlnyomó többsége maszturbálni jár, ellenben velük én nem. Egyébként ha egy kicsikét is tájékozottabb lennél a témában, volt akit azért bannoltak mert egy elektromos pianinon játszott egy ártalmatlan dalt, mely szerzői jogvédelem alatt állt, így banolásra került. Nem azért mert a nemiszervét mutogatta. Tehát valami abszolút elnézhető dolgot követett el. Valószínűsítem, hogy én is így jártam.
De azért köszönöm, hogy messze menően haszontalan és semmit mondó válaszoddal hozzájárultál a kommentszekcióhoz.
Böngésző előzmények és cookie takarítása, utána új IP-címet kell szerezned, már ha lehetséges, a modem áramtalanításával (szolgáltatófüggő).
Ha összekevered a sorrendet, akkor hiába más az IP-cím, beazonosít a cookie-ból, ugyanott vagy.
Nem mintha ismerném az oldalt, vagyis nem biztos, csak lehetőséget vázoltam fel.
"Az omegle-re az odajárók túlnyomó többsége maszturbálni jár," - ha ez az általános jelenség, akkor miért zavar hogy általánosít a válasz? Ha a legtöbben ezt csinálják, rólad is egyből ezt fogják feltételezni. Ezért nem kellett volna megsértődni.
A válasz egy sima "nem" a kérdésedre, de az túl szófukar lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!