Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan oldjam meg? Új tv/előfi...

Hogyan oldjam meg? Új tv/előfizetés előtt állunk, a következőt szeretnénk megoldani: led tv digitális előfizetéssel, úgy, hogy egyszerre (párhuzamosan) legalább 2 csatornát lehessen felvenni, valamint ki lehessen írni a felvetteket DVD-re.

Figyelt kérdés
Milyen kombinációkat ajánlanátok? (tv, dvd + milyen előfizetés? ) Lány vagyok, így kérlek, hogy magyarázva : )
2010. júl. 7. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Legolcsóbban egy HTPC-vel jössz ki, azzal netezni is tudsz stb. TV-t már milliószor ajánlottak. Előfizetés pedig már kb mindegy az árat meg a képminőséget tartsd szem előtt, általában a szolgáltatód irodájában megnézheted
2010. júl. 7. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

öreg, te egy zseni vagy htpc + zsír monitor + frontend vadászás + különpörgramok. Valóban ez mekkora királyság, föleg egy lánynak. Ha lehet akkor ajánljunk valami klasz linux disztort, és kezdjük azzal a leírást hogy sudp apt-get tv-frontend-mert-az-jo -.-"

Ha a fent leírt kombinációval már rendelkezzel akkor én t-home iptv, vagy a upc-nek a dvr-es(*) csomagját javasolnám, ott sok kényelmi funkció van( Digit program újság, timesifting(megállítható tv adás), egygombnyomásra felvétel. )és visszonylag olcsó is (10e körül havonta meguszod úgy hogy vannak hd csatornák is már). És így akkár a dvd-re írást ki is lehet hagyni, vagy legalább is hogy ha csak felveszek vmit hogy majd 1-2x megnézzem az tőkéletesen elfér a dobozon is, hogy ha vmit nagyon ki akkarnál írni akkor azt is megteheted.

Remélem, hogy érthető voltam, hogy ha mégse jőt volna össze akkor írj nyugodtan és probálok még válaszolni

2010. júl. 12. 17:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, megnézem!
2010. júl. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!